mEiz Posted September 4, 2012 Report Posted September 4, 2012 Am observat ca unii admini nu stiu cum sa execute comenzi asupra anumitor jucatori. De exemplu: Intra un codat pe server cu numele: A, are speed, aim si wall. Adminul respectiv ii face demo si scrie in consola: amx_ban a 0 aim+speed+wall si nu se intampla nimic. Va afiseaza: Sunt mai multi jucatori ce va indeplinesc cautarea. Veti proceda astfel: scrieti in consola: status va aparea: name userid uniqueid frag time ping loss adr. Copiati acel numar dupa name si in consola scrieti asa: amx_showip sa vedeti ip-ul codatului, dupa care amx_ban #123 0 codat si amx_addban ip-ul_codatului 0. Nu uitati sa puneti diez in fata cifrelor! Quote
Sn0wE Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Creca toti admini stiu chestia asa ... si scrii statsu iei ip si dai ban greu era.. Quote
Ganja Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Exista plugin care nu permite jucatorilor sa intre pe server daca au mai putin de 3 caractere in nick! Deci acest tutorial nu-si mai are rostul! Daca cineva este interesat de plugin sa-mi lase un pm pe forum si-i dau pluginul! Pluginul afiseaza si un mesaj in romana si engleza cum ca are mai putin de 3 caractere si nu-i este permis sa intre pe server! Quote
Recommended Posts