Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am observat ca unii admini nu stiu cum sa execute comenzi asupra anumitor jucatori. De exemplu: Intra un codat pe server cu numele: A, are speed, aim si wall. Adminul respectiv ii face demo si scrie in consola: amx_ban a 0 aim+speed+wall si nu se intampla nimic. Va afiseaza: Sunt mai multi jucatori ce va indeplinesc cautarea.

Veti proceda astfel: scrieti in consola: status va aparea: name userid uniqueid frag time ping loss adr.

Copiati acel numar dupa name si in consola scrieti asa: amx_showip sa vedeti ip-ul codatului, dupa care amx_ban #123 0 codat si amx_addban ip-ul_codatului 0. Nu uitati sa puneti diez in fata cifrelor!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
Exista plugin care nu permite jucatorilor sa intre pe server daca au mai putin de 3 caractere in nick! Deci acest tutorial nu-si mai are rostul! Daca cineva este interesat de plugin sa-mi lase un pm pe forum si-i dau pluginul! Pluginul afiseaza si un mesaj in romana si engleza cum ca are mai putin de 3 caractere si nu-i este permis sa intre pe server!