Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va sugerez :

1. Sa adaugati comanda amx_ss pentru a descoperii mai repede wallu si sa fii sigur ca are wall ( Astept din partea adminilor depe server Pro/Contra(+argument) )

2. Ceva gen amx_fuckoff amx_destroy amx_timeout Pentru ce cu ip dinamic Time Out E Cel mai bun Pana nu reinstalezi cs nu poti intra pe nicun server ( Astept din partea adminilor depe server Pro/Contra(+argument) )

3. Creerea unui rank pentru admini Serverului Gen Admin War3

Posted

Haide sa te lamuresc eu cu comenzile incepem cu ultima cere este pe server scrii in consola admin_who

2. Ceva gen amx_fuckoff amx_destroy amx_timeout Pentru ce cu ip dinamic Time Out E Cel mai bun Pana nu reinstalezi cs nu poti intra pe nicun server ( Astept din partea adminilor depe server Pro/Contra(+argument) )

Nu poti baga aceste comenzii,pentru unii admini sa dea destroy-ed o sa fie o joaca....:|

1. Sa adaugati comanda amx_ss pentru a descoperii mai repede wallu si sa fii sigur ca are wall ( Astept din partea adminilor depe server Pro/Contra(+argument) )

Acesta comanda a fost scoasa deoarece multi nu sunt romani,Facem poze la straini iar ei ori joaca ori ies ca nu stiu ce sa intamplat!

Un demo este suficient!

• 1 month later...
Posted
Eu zic ca comada amx_ss este foarte buna pentru cei care au wall :)/> de exemplu cum a fost cu un admin de la voi ... imi dadea ban ca nui convenea lui ca il omoram :)/> si imi dadea ban pe motivul ca am wall ... iar co-owner-ul de pe srv ma cunoaste si era si al mien si a vazut ca nu am nici un cod :| deci eu zic sa puneti comanda de ss :)/> e foarte buna iar cei care sunt straini ar trebuie sa comunicam cu ei :)/> ar trebui sa stie toata lumea eng :)/>
Posted
Iar pentru destroy eu zic Pro :)/> ... Argument: Daca un codat are ip dinamic si vedem ca intra de mai multe ori ii dam destroy si e linistit :)/> si da cum a zis si B@ghis... va fi o joaca pentru unu si de asta ar trebui sa lasati destroy comanda pentru owner si co owner :)/>
Posted
Folositi amx_exterminate, comanda este doar pentru cei cu acces rcon nu toti admini au acces la ea, daca aveti nevoie si sunteti dispusi sa folositi pluginul lasati reply si-l postez aici!
Posted

pentru amx_exterminate as fi de acord...ganja daca esti dragut dami un PM cu pluginul... Iar cu rank-ul voi accepta doar in cazul in care adminii ma ajuta cu 1-2 euro pentru boost... pentru a popula serverul. Cei care vor ajuta vor primi Co-owner + grad pe forum Admin War3ft + acces la o parte din categoria war3ft.steams.ro !!!

P.s: era sa uit...daca un admin iti da ban, nu ezita sa faci reclamatie pe forum. Inafara de faptul ca el poate folosi unele comenzi asupra ta, adminul nu este mai presus cu nimic fata de tine!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
cum ziceam admin_esp e ce'l mai bun pentru cei ce nu au acces la comanda amx_ss
Posted
Ss pe war3ft e cam nasol majoritatea nu sunt romani... as inclina mai mult catre pluginul acela cu lasere prin perete cum este pe cs.steams.ro este foarte bun...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...