đ I m a ™ Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Nick : MosCraciuNNume : Dima Varsta : 17Rank actual : MembruRank Dorit : Administrator Posturi pe forum ? : sunt de 2 zile in comunitateMotiv : Am mai fost administrator pe multe comunitati , pot ajuta ( daca este nevoie v-oi specifica comunitatiile unde am mai fost administrator , una din cele mai mari are 80+ Servere CS 1.6 , 5 servere SA:MP , Server Dota 2 si un server Minecraft). Am experienta in mai multe ramuri ale unei comunitati , exp. 95% AMXMODX , in caz ca vreti sa facem o platforma de resurse , GFX design , am facut videoclipul de publicitate pentru server-ul Christmas.Steams.Ro s.a ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKkaD Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Pentru inceput eu nu sunt de acord ca administrator... cel mai mare grad pentru care ai putea opta, dupa parerea mea, este moderator global! Link to comment Share on other sites More sharing options...
đ I m a ™ Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 Daca tu asa consideri , iti respect opinia , dar poate am ideei pentru dezvoltare , poate am cunostiinte si aptitudini mai bune ca tine . Ramane de vazut ce v-a decide Alex ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKkaD Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Nu am zis ca sunt mai bun ca tine :)/> poate esti MULT mai bun ca mine :)/> dar eu asa procedez "dupa munca si rasplata" :)/> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
đ I m a ™ Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 S-a rezolvat cu gradul Topic Closed . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts