aiMzoR Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 In acest topic se vor face anunturile legate despre server ... Orice lucru introdus pe server s'au orice problema va fi postata in acest topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShAym Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 - am adaugat AUTO RESTART SERVER CRASH, de acum cand serverul pica se deschide din nou automat (in 5 sec). Astfel am rezolvat problema de downtime a serverului- am optimizat addonsul astfel incat sa nu mai fie probleme cu lagul (zic eu ca se observa deja cat de cat)Avand in vedere cele 2 optimizari care le-am adus serverului se pare ca si lumea incetul cu incetul se aduna pe server Pluginuri unice:Sa revenim la partea de pluginuri xmas, momentam ma chinui daca pot spune asa la urmatoarele pluginuri private:1) Fireworks Gun :- numele spune tot, daca nu v-ati prins este o arma care o poti cumpara prin comanda in chat /fwgun- veti primi o arma (model unic) cu care veti trage bulgari ce explodeaza si formeaza artificii2) Frostgun:- puteti cumpara arma prin comanda in chat /frostgun- este o arma ce ingheata playerii (model foarte frumos de craciun) si efecte Dupa ce termin cu cele 2, momentan amandoua sunt la 80% datorita bugurilor dar sper ca le voi rezolva in curand, o sa creez alte pluginuri specifice 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts