addytsu Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Salut ! Dezzy ,ieri cand am intrat pe sv tu erai on si nici macar nu iti faci treaba cum trebuie ,sa-ti spun de ce : 1. Dadeai slay-uri aiurea2. Nu verificai codatii care erau anuntati de playeri3. Injuri pe sv ca admin Deci ,daca tu nu renunti si nu te indrepti pe calea cea buna o sa iti pierzi accesul. Ai deja un avertizment ,la al 2-lea o sa iti scot accesul. Sper ca intri si pe forum si vezi aceasta reclamatie. Nu credeam ca sunt admini de genul asta. Multumesc de intelegere!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRoby Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Admin scos :)/> nu am avut timp sa intru ...ms :(/> Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 trebuia sa il mai lasi ,nu te mai grabii..puteam face si eu asta destul de usor. Azi i-am zis sa intre pe forum ca i-am facut reclamatie ,dar a trebuit sa ii scriu de 20 de ori sa imi raspunda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleex Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts