Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am incercat sa schimb harta pe cateva harti si a picat serverul, ori lipsea wad-ul hartii respective, etc.

Ce harti am gasit pana cum:

1) awp_xmas -> nu iti downloadeaza wad-ul

2) fy_christmas -> pica serverul

3) aim_xmas_2008 -> Bad file Server is enforcing file consistency for models/player/guerilla/guerilla.md

O sa mai postez alte harti daca au probleme.

Si daca tot am deschis subiectu, am observat ca, cadoul Santa Boost, mai bine zis gravitatea care ti-o da functioneaza doar 1-2 runde, dupa care dispare.

Posted

awp_xmas - scoasa (veche si cu multe bug-uri)

fy_christmas - rezolvata

aim_xmas2008 - tine de cs-ul fiecaruia,mie unu imi merge daca aveti cs cu modele schimbate nu merge deci o sa fie si ea scoasa :)/>

• 2 weeks later...
Posted

fy_xmas a mers perfect tot timpul;

de_realmansion4_snow - se copiaza foarte greu, dar e frumoasa;

de_jinglebells - super harta, pacat ca se copiaza greu resursele;

de_snowville - am vazut-o pe net, poate o adaugi :)/>

awp_xmas - ai zis ca ai scos-o si tot e pe server, fa-o sa copieze wad-ul ca e super smechera.

fy_xmas_amphitheatrum - fps scazut, scoate-o.

xmas_apehouse - daca poti sa o adaugi.

PS:

- mai adauga si tu harti cu awp;

- poate rezolvi si problema cu votul dupa ce a fost anulat unul anterior si problema cu banatul dupa ce s-a schimbat mapa.

- propun ca timelimit-ul sa fie setat pe cel mult 25 de minute, deoarece o harta dureaza foarte mult timp, jucatorii se plictisesc si ies de pe server.

Daca ai nevoie de hartile de mai sus, sau daca nu gasesti tot ce e necesar pentru ele, te ajut eu ca le am in cs. vorbim pe mess.

Posted

fy_xmas a mers perfect tot timpul;

de_realmansion4_snow - se copiaza foarte greu, dar e frumoasa;

de_jinglebells - super harta, pacat ca se copiaza greu resursele;

de_snowville - am vazut-o pe net, poate o adaugi :)/>

awp_xmas - ai zis ca ai scos-o si tot e pe server, fa-o sa copieze wad-ul ca e super smechera.

fy_xmas_amphitheatrum - fps scazut, scoate-o.

xmas_apehouse - daca poti sa o adaugi.

PS:

- mai adauga si tu harti cu awp;

- poate rezolvi si problema cu votul dupa ce a fost anulat unul anterior si problema cu banatul dupa ce s-a schimbat mapa.

- propun ca timelimit-ul sa fie setat pe cel mult 25 de minute, deoarece o harta dureaza foarte mult timp, jucatorii se plictisesc si ies de pe server.

Daca ai nevoie de hartile de mai sus, sau daca nu gasesti tot ce e necesar pentru ele, te ajut eu ca le am in cs. vorbim pe mess.

Daca ai resursele la mape sa le trimiti pe Y!M dar sa fie corecte si .res-urile si wad-urile tot

fy_xmas_amphitheatrum - scoasa

S-au adaugat toate mapele pe downloadurl deci o sa se descarce rapid resursele

Posted

@cs_snowflake - merge acum,resursele se descarca rapid

@de_jinglebells -se descarca rapid fisierele acum

@de_snowville - a fost adaugata

@xmas_apehouse - a fost adaugata

Posted
aim_waterfall_winter da erroare la cs "error could not found de_vegas.wad" cel putin mie asa mia dat si cand am intrat nu mai erau playeri pe serv decat 2 banuiesc ca si lor le-a dat aceiasi erroare
Posted
de_xmasmansion e si urata, se ia si greu. faci ce vrei, dar daca o lasi, fa-o sa se descarce repede...nu in 4 minute :| pana se copiaza imi creste barba si ma fac mos craciun =))
  • 11 months later...
Posted

Daca mai aveti harti cu BUG-uri sau probleme postatile aici,pana atunci ShAym o sa incerce sa rezolve toate problemele serverului,dar trebuie inteles si el pentru ca si el are o viata lafel ca noi.