Jump to content

Redirecte

addytsu

Recommended Posts

Salut ,eu m-am hotarat sa pun redirectele pe server obligatorii,cred e deja spusa aceasta idee ,numai ca multi dintre voi nici nu le pasa!! Deci eu fac tot posibilul sa ajut acest sv si de aceea vreau ca si voi sa ne ajutati ...daca nu suntem o echipa ,nu ajungem nicaieri.

Eu nu pot tine redirecte deoarece am modem de la romtelecom ,o sa le deschid si eu sa va dau un impuls sa faceti si voi la fel.

Sa incepem cu ownerii ,ce cunosc sunt asa : xRoby si xtoxicLovee Deci vreau ca si voi doi sa deschideti redirectele ,pana o sa aducem alti admini care pot face asta si care vor fi seriosi. In aceasta comunitate nu e de ajuns sa traga unul ,ci e nevoie de toti. Nu v-o spun cu rautate ,dar pe voi doi nici nu v-am mai vazut pe sv,va inteleg ca poate sunteti la scoala sau ce trebuiri aveti ,dar vreau din partea voastra ca 2 ore seara sa deschideti redirectele pentru a ajuta sv.

Si vorbesc cu voi deoarece nu avem multi admini...sunt sigur ca si Alex e de acord cu mine ,de aceea a avut incredere sa imi dea pe mana serverul. Daca cineva nu doreste sa tina si nu vrea sa ajute acest sv ,poate pleca! Alta solutie nu avem ,poate doar daca dati 2 euro /luna putem face ceva asta in cazul ca nu vrei sa tineti redirecte. (acest lucru e valabil pentru toti din comunitate) !!

Care nu aveti cont pe forum ii rog sa faca ,dar sa fie on si pe forum sa stie despre ce e vorba ,schimbarile care se fac etc.

Daca aveti ceva impotriva puteti posta aici ,dar in limita bunului simt.

- Si inca ceva ,vreau ca toti admini de pe sv cs.steams.ro sa posteze aici ,deoarece vrem sa schimbam un plugin si trebuiesc refacute toate accesele si de aceea vreau sa postati sa stim care sunt si vom lua noi legatura cu voi pentru a va reface accesele.

Multumesc de intelegere si sper sa fie totul ok!!!

Bafta!

• Like 2

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...