Jump to content

Recommended Posts

Posted

In primul rand,am stat in jur de 10 minute pe el nu am dat ban ca mi-a dat hs se vedea aim-ul.

TU o sa zici "Am steam,cum sa am cod!" - uite ca si pe steam mai nou pot fi coduri gen aim,no-recoil etc. + ca am primit si 2-3 reclamatii pe privat de la playeri

Posted

In primul rand,am stat in jur de 10 minute pe el nu am dat ban ca mi-a dat hs se vedea aim-ul.

TU o sa zici "Am steam,cum sa am cod!" - uite ca si pe steam mai nou pot fi coduri gen aim,no-recoil etc. + ca am primit si 2-3 reclamatii pe privat de la playeri

Asa Si akm dami simie dovada ca am aim .. tu eshti pus drept marioneta acolo pe srv :D/> nu stii cand sa dai ban .. aiurea .. vreau sa vad dovada si dupaia vb :@

Posted

@ digital - de unde ai ajuns tu la concluzia ca sunt o marioneta pe server si ca nu stiu sa dau ban? Te crezi superior? OK,nu ma iau in gura cu mintea unul copil de 10 ani!

t/c ban-ul ramne

@kenzo - nu ca stiu foarte bine cand am intrat pe sv si cand am iesit :D/> - nu am salvat demo-ul din pacate,dar avand in vedere comportamentul cererea de unban se respinge!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...