Ganja Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Am creat acest topic pentru a discuta orice legat de server /pluginuri / harti etc! Va rog fara offtopic-uri ! Astept pareri / propuneri din partea vostra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4g4rush Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Propun sa modificati pluginul sau sa puneti altul care sa nu mai afiseze pe ecran cand un jucator primeste blind.Sugerez sa mai bagati si alte harti mici gen fy_snow, sa puneti si comenzile amx_banip si ss in caz ca nu merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted November 21, 2012 Author Report Share Posted November 21, 2012 Amx_blind este pus deja, si afiseaza doar adminilor cand cineva primeste blind sau unblind, fy_snow nu are ce sa caute pe server, serverul fiind mai tot timpul full nu au ce cauta harti mici pe el, ar murii jucatorii in spawn , orice server are pluginul de ban pe server, si pluginul de ss este si el pus, incep sa cred ca n-ai pic de experienta in domeniu...am sa astept sa vad cum evoluezi pe server! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4g4rush Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Experienta am..doar sa imi revin :D/> .Pai dupa ora 2 asa nu e chiar asa full:P iar comenzile de ban sunt puse invers/in alta ordine (referitor la minute nume si motiv). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoFiStICATa Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 La ban trebuie sa Scrii amx_ban Nume minute motivExemplu: amx_ban ARD 0 Wall , daca scri 0 este ban Permanent mie intodeauna imi merge asa, daca vrei sa in veti tuate comenzile de admin imi zici mie ca am eu o pagini unde sale inveti :D/>Â Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4g4rush Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Man eu stiu comenzile ca am avut god pe o comunitate mai veche si populara care nu mai exista si stiam majoritatea comenzilor...dar dupa cateva luni(2-3) creierul iti joaca feste:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 Noi folosim amx_bans , comanda de ban fiind putin schimbata fata de comanda normala de ban, doar la amx_addban comanda este normala, adica : amx_addban nume/ip/steamid timp motiv Iar la banip sau ban comanda fiind asa amx_banip timp nume motivamx_ban timp nume motiv! Sper ca te-am lamurit! Ban-urile fiind inregistrate automat intr-o lista cu numele adminului, data cand a dat ban-ul, ora , motivul si bineinteles dovada pe care trebuie sa o urce la fiecare ban! Viziteaza topicul "Anunturi" acolo ai un alt topic numit "Dovezi banuri obligatorii" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 Au fost introduse pe server urmatoarele doua pluginuri : admin_activity - inregistreaza fiecare comanda data de un admin pe server, orice comanda data cu amx_limbaj_admini - inregistreaza orice cuvant vulgar spus de catre un admin intr-un fisier text cu numele , data si cuvantul pe care l-a spus Tot odata am pus pe server si doua comenzi noi si anume : harti - arata intr-un motd hartile de pe servermpcycle - arata intr-un motd hartile puse in mapcycle Daca aveti probleme sau ceva de adaugat lasati reply aici si vedem ce si cum ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4g4rush Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 (edited) De ceva vreme cand intru pe unu din srv acestei comunitati am un lag infernal (peste 1000), nici nu pot intra la joc mai ales sa mai si adminez. Precizez ca nu am aceasta problema si pe alte srv unde am pingu` chiar mic . Ma poate ajuta cineva ? Edited December 3, 2012 by Ganja Post mutat, data viitore fii atent unde postezi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted December 3, 2012 Author Report Share Posted December 3, 2012 Momentan se lucreaza la servere, de aceea si lag-ul acela! Se va remedia in maxim o ora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted December 8, 2012 Author Report Share Posted December 8, 2012 A fost implementat pe server un nou gag , singurele diferente la acest gag sunt comanda si faptul ca acest gag are suport retry! Noua comanda se va efectua asa : amx_mute nume timp motiv Exemplu : amx_mute Ganja 10 limbaj Si va aparea asa : http://img402.imageshack.us/img402/1603/gag2.png Playerul chiar daca da retry dupa ce a primit gag tot va avea gag pana cand timpul exipra , iar cand va scrie ceva pe chat in timpul gagului ii va aparea asa : http://img208.imageshack.us/img208/9046/gagti.png Daca aveti probele cu acest gag lasati reply aici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinutza Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Consider ca multi ar evita acest server datorita faptului ca sunt putine harti. Spuneai intr-un post anterior ca pe fy_snow mor jucatorii de spawn...gg_fest e mult mai mica decat snow si nu mor jucatorii de spawn. Mai sunt multe harti mici pe care ar putea sa se joace si 12 vs 12. fy_3way3, fy_stone, fy_dustarea, fy_snakerush, fy_desert si multe altele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted April 8, 2013 Author Report Share Posted April 8, 2013 Consider ca multi ar evita acest server datorita faptului ca sunt putine harti. Spuneai intr-un post anterior ca pe fy_snow mor jucatorii de spawn...gg_fest e mult mai mica decat snow si nu mor jucatorii de spawn. Mai sunt multe harti mici pe care ar putea sa se joace si 12 vs 12. fy_3way3, fy_stone, fy_dustarea, fy_snakerush, fy_desert si multe altele.  Asta pentru ca gg_fest are mai multe spawn-point-uri facute decat are fy_snow, d'asta pe snow mor si pe gg nu, pentru ca hartile gg sunt facute special pentru gunagame...serverul este mai mereu full , nu vad sa-l ocoleasca lumea ca lipsesc hartile alea, sunt peste 10000 de harti pe server, eu zic ca sunt deajuns, tasteaza listmaps in consola si ai sa vezi lista cu harti, listmaps , listmaps 37 , listmaps 73 si tot asa ca sa "dai pagina" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 Am vazut ca multor admini de pe gungame le este lene sa dea listmaps in consola si sa aleaga de acolo harti pe care sa le dea la vot, asa ca am instalat un plugin care a mai fost pe server dar era luat de pe un forum de rahat si-mi redirectiona jucatori, acum l-am luat de pe alliedmods si nu cred ca mai sunt probleme cu el, asa ca el o sa aleaga de acum hartile direct din folderul maps, pluginul tine minte ultimele 10 harti date la vote si nu le mai pune la vote ! Nu mai este nevoie sa dea admini la vote cand sunt pe server, or sa aleaga playeri singuri, deasemenea puteti propune o harta scriind-o pur si simplu in chat-ul public, atentie, puneti numele exact al hartii ca sa fie recunoscuta de catre plugin ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts