Jump to content

Cerere Admin Daniel

dany29ism

Recommended Posts

Subiect: Cerere Admin daniel

Nick: daniel

IP: 89.37.197.***

SteamID: axenebunu

Yahoo! Messenger: dany29ism

Vârstă: 16

Locaţie: Bucuresti

Timp petrecut pe server: Depinde de zi

Admin-ul care te recomandă: -

Motiv: Am mai avut admin si ani trecuti pe acest server si as dori si acest an.

Cunostinţe minime AMXModX: Cunostinte medii.

Doar un cuvant? "pro"? Nu spuneti si voi ceva mai lung ca de exemplu: "Pro pentru ca esti urat; Pro pentru ca esti schiop; Contra ca nu ai poza la avatar. etc.. :)/>)

Doar glumeam.... mai glumesc cateodata (numai cand imi e foame).

EDIT: Multumesc pentru fiecare "PRO".

Multumesc!! Multumesc!! Dar ce generosi sunteti in aceasta seara... ma intreb oare de ce? Pentru ca nu am batut boschetaru care mi-a dat nervi peste cap azi?(chiar am intalnit azi un boschetar care sufla in punga si s-au intors toti din autobuz cand vroiam sa il pocnesc).

Eu stiam ca au voie si playeri sa voteze nu doar admini... te-ai exprimat intr-un asa mod incat eu am inteles ca pe server ar trebui sa joace numai admini si playeri fara grade doar sa stea spectatori si sa se uite si sa ofteze ca nu pot juca. Cam asta am inteles prin ce ai spus tu

""astia care si-au dat cu parerea mai sus sunt toti admini? :|""

Adica nu au voie sa isi dea cu parerea si playeri? Daca ai avea server de cs si as fi unul dintre jucatori as parasi serverul in maxim 5 minunte. Si da nu am mai intrt de 2 zile pentru ca am treaba la casa... trebuie sa o ridic.

Bai goagle ti-am spus eu ceva? Si da ridic eu casa cu tata si inca 4 oameni ca la varsta mea stiu mai multe decat sti tu si daca vrei sa ne certam hai sa mutam conversati pe mess sau pe private ca nu am chef sa primesc WARN sau Avertisment din cauza ta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...