Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick :S3TMasT3R

Ip/SteamID: Nam

Ora primirii banului: 18:02

Harta: de_dust3

Motivul banului: am dat head la 3 de odata si meau dat ban.. Nush dece erau 2 admini Linux si SlimShady :x

Adminii care erau pe server: Linux & SlimShady

Pozele fãcute de admin: Nu mia facut

Ps:Astept dovada de ce ma-ti banat !

Posted
Eu nu am vazut cand ai primit banul,deci eu sigur nu ti-am dat ban,+ ca nici nu iti cunosc nickul sunt SlimShady ;x
Posted

We mati banat si pe mine pentruca S3TMasT3R este un varmiu dealmeu si sa conectat cu wiFi depe net-ul meu si is Banat....

Deaia cum zice el, vreau si eu dovada.. ca amndoi eram pe Sv. era Linux cu smilshaDy

Posted

We mati banat si pe mine pentruca S3TMasT3R este un varmiu dealmeu si sa conectat cu wiFi depe net-ul meu si is Banat....

Deaia cum zice el, vreau si eu dovada.. ca amndoi eram pe Sv. era Linux cu smilshaDy

Astept topicul lui Linux,pentru ca eu sunt sigur ca nu te-am banat pe nici un nume de genu.

Posted

Astept motivul linux si slimshady!!!

Mast3r de ce nu ai facut un print in consola atunci?

Normal ar fi cand primesti un ban daca esti nevinovat,faci screen la banul primit si postezi frumos pe forum si astepti decizia,vad ca tu nu stii nici cine te-a banat nici poze nu ai ?? cum demonstrezi ? asteptam raspunsul lui Linux pt ca eu nu te-am vazut

Posted

EmineM eram cu S3TMasT3R e varmiu si era la mine acasa, simia bana mam uitat in conola si duar scrie You have banned to the Server..

Si atunci de unde stii ca eram eu cu Linux pe server? , daca nu stii cne ti-a dat ban :P/>

Posted
auzi e la tine acasa eu ce sa mai inteleg ,ai doua calculatoare sau cum ..ca la cum vorbesti nici nu te inteleg. Eu cred ca esti unul si acelasi cu mast3r....
Posted
Eu la fel cred,la cum explica si la cum se leaga povestea . Deci varul tau joaca la tine , ia ban si nu face screen ? eu zik ca ai vrut sa joci cu cod pe alt nick pt TOP 15 , te-a prins ori Linux ori alt admin.Ori povestea ta ii un pic ciudata,oricum cel mai bine e sa vedem ce zice Linux
  • 3 weeks later...
Posted

Ma scuzati ca intervin ..stiu n'am nici o treaba pentru ca nu sunt admin dar pentru a rezolva problema mai usor puteti verifica un owner in logo de la server si gata , simplu si usor ! ... inca odata scuze ca m'am bagat ! 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...