Jump to content

Reclamatie Stelistu

Meth

Recommended Posts

Nick reclamant: meth

Nick reclamat: stelistu

Data/ora: 20:45

Motiv: nu-l cunosc( posibila frustrare)

Dovada: nu am avut timp pt print,s-a blocat pc

A inceput cand m-a amenintat cu banul gen "nu mai intri pe sv niciodata daca mai faci cum ai facut zilele trecute" Despre ce este vorbea domnule? te superi ca te-am intrebat ce ai si imi dai ban 10 min? si apoi cand am reintrat ti-am zis copilas si mi-ai dat permenent motiv "te salut" asa in sictir ,dar cine esti tu? Sau sa spun cine ai fost? Sa aduc aminte aici pe server de trecutul tau? de celalalt server xmas pe care jucam impreuna acu ceva vreme? pana la urma te-am prins cu aim DA! ,si te rugai apoi de mine sa te las in pace ca doar slay primeai pentru ca aveai ip dinamic,sunt convins ca daca rascolesc arhiva forumului al lui position ,daca mai exista gasesc acel demo. Acum pari genul de om periculos ,frustrat care se razbuna...nu pot sa spun decat "iubi"...

Defapt tu esti ala tare in gura, care comentezi mereu si nu iti vezi de treaba ta ca si ceilalti jucatori. Nu trebuie tu sa comentezi intr-una, la orice comanda pe care o executa un admin sari tu de cur in sus. Tu joaca acolo pe server cum fac si restul jucatorilor pentru ca nu esti mai presus de nimeni cu nimic. Nici eu nu sunt, dar pentru ca sunt admin, imi dau si eu cu parerea. Asta e opinia mea despre tine, asa te-am perceput eu din activitatea pe care o ai pe server. E imposibil sa iti fi dat ban degeaba. ( eu stiu motivul, dar sunt sigur ca o sa posteze si el cat de curand ). Asta e si motivul pentru care ai primit "contra" din partea mea la cererea de admin. Stima!

Eu il stiu pe meth de mult inca de acum 2 ani,te-ai schimbat mult, am ajuns sa nu te suport nici eu,,dar aici iti dau dreptate,stelistul foloseste comenzi aiurea fara ca macar sa citeasca regulamentul:"Limbaj: Gag 3-5 min. dupa Ban 30-120 min.

Retry Dupa GaG: 120 min.

Cod: 1000-3000 min." dar nu permanent, sincer chiar nu stiu si nu ma intereseaza despre ce era vorba, propun ca meth sa primeasca ban de 1440(o zi) sau sa ii fie scos iar stelistu -1 pentru folosirea neadecvata a comenziilor, decizia ii revine lui shaym

1.nu am zis ca tu nu dai gag, am dat un quote la regulament conform caruia tu ai dat ban permanent cand maxim era voie 1000-3000 min

2.nu te-am luat la misto cum spui tu si daca am facuto imi cer sincere scuze dar nu imi amintesc sa fi facu asa ceva

Eu il stiu pe meth de mult inca de acum 2 ani,te-ai schimbat mult, am ajuns sa nu te suport nici eu,,dar aici iti dau dreptate,stelistul foloseste comenzi aiurea fara ca macar sa citeasca regulamentul:"Limbaj: Gag 3-5 min. dupa Ban 30-120 min.

Retry Dupa GaG: 120 min.

Cod: 1000-3000 min." dar nu permanent, sincer chiar nu stiu si nu ma intereseaza despre ce era vorba, propun ca meth sa primeasca ban de 1440(o zi) sau sa ii fie scos iar stelistu -1 pentru folosirea neadecvata a comenziilor, decizia ii revine lui shaym

1.Nu cred ca tie ti-ar convenii sa te injure de tot ce ii vine in gura + serveru si sa il lasi in pace, iar daca te intereseaza poti sa te interesezi la fearles i`am spus cu frumosu sa se potoleasca si el m`a luat la misto ca si cum ar fi un "zeu" daca el asa a vrut asa a primit !

2.Zero nu stiu cand nu am dat eu gag 5 minute pentru ca eu mereu dau 5 minute gag indiferent de ce face (limbaj/reclama/spam) dar in fine cum spui tu.

3.Zero am vazut ca ma cam iei la misto si nu e bine, data viitoare nu o sa iti zic si direct o sa trec la fapte.

Astept decizia lui Shaym !

Stelistul nu primeste nimic momentan , daca sufera la voi ''cand nu sunt si alti admini pe server va fi sanctionat '' si numai el ci toti ADMINI !

Meth-Sper ca nu te superi ca iti spun dar acum 2 ani erai alt om acum esti numai pe panarama si suferinta ti'a dat ban pe merit , nu accepam sa iei admini la misto si sa vorbesti cum iti vine pe server , daca ai chef de panarama si misto poti merge in alta parte .

Meth-pentru ultima data osa iti scot banul permanent , si til voi reduce la 120MIN dar iti zic ca pentru ultima data ... cum te prind ca jignesti si vorbesti ca pe ''camp'' vei primi ban PERMANENT .

Nu vreau sa stric prietenia cu tine , din cauza asta nici nu te-am banat sau nu am actionat eu in privinta ta , am incercat sa te respect pentru ca ai fost cu mine in staff la PositionOfPower ... sper ca iti vei revizui comportamentul si vei deveni playeri de dinainte ...

TOPIC CLOSE !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...