Andreea Florentina Posted November 22, 2012 Report Posted November 22, 2012 ●» Nume: Doesn't matter.●» Prenume: Andreea●» Varsta: 19 ani ^^●» Oras: Bucuresti <3●» Ocupatie: Somera :)/>) ●» Nick (game): aNdreea●» Steam (OFF/ON): off ;(●» De unde ai auzit de Steams? : gametracker, eram plictisita si in cautarea unor servere bune.●» Jocuri preferate: Exceptand cs-ul? Well...BloodRayne si Hitman(toate) <3●» Hobby-uri: Mv-uri (music videos), imi place sa editez, imi expun filmuletele pe youtube unde primesc destul feedback. ;d.Se supara cineva daca mai zic cate ceva?- Sunt fumatoare, orgolioasa, ma enervez destul de repede, incapatanata, scunda, iubesc cateii, imi place sa ajut pe cineva cand are vreo problema. Am o groaza de defecte care n-are rost sa le enumar dar priviti partea buna a lucrurilor: stiu sa gatesc! :)/>) 1 Quote
aKkaD Posted November 22, 2012 Report Posted November 22, 2012 Buna andreea :)/> sper sa fii fata si nu unul din acei baieti cu conturi de fete care doresc doar ca lumea sa ii bage in seama si sa primeasca repede grad :)/> Quote
Andreea Florentina Posted November 22, 2012 Author Report Posted November 22, 2012 :)/>) Stai linistit, nu e cazul. Oricum cine doreste o mica convorbire pe skype in timp ce ne jucam cs e invitat sa-mi dea add. ^^ Quote
Guest op!s Posted November 23, 2012 Report Posted November 23, 2012 bine ai venit mami :X:X E fata :)/> nu mam speriat cand am ridicat paturica :)/>) :)/>) Quote
Andreea Florentina Posted November 23, 2012 Author Report Posted November 23, 2012 :P/>)) te pup tati ;* Quote
Recommended Posts