Meth Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Nick reclamant: Meth Nick reclamat: adminul inf3rnal Data/ora: 25:11.2012 ora 9:00 Motiv: foloseste cod Dovada: http://www.filehost.ro/29028693/inf_dem/ Player/Admin : si uite asa am descoperit primul admin care joaca murdar! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiMzoR Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Astept si decizia lui SHAYM , eu nu imi dau seama sa fi avut cod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meth Posted November 25, 2012 Author Report Share Posted November 25, 2012 BAi fratilor,cum sa nu va dati seama! ,deci este incredibil ce se intampla :)/> ,aim pe fata! nu se vede? cand apasa click ,pac tinta se duce la locul ei ,daca tine mouse-ul langa cap trage la cap,se vede clar cand apasa click si se duce fix pe cap si din mers! ,daca o tine sub scap,gat,trage in piept numai acolo,iar daca analizezi si mai bine,distanta dintre punctul in care trage pana la cel care ajunge tinta este acelasi dupa fiecare foc . va sa zica daca nu sunt prea explicit : daca trage un glont in piept tinta sare la cativa centimetri de piept,daca trage alte focuri distanta este aceeasi! Va rog luati si analizati mai bine! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Meth *analizeaza* si tu putin.E lag putin+Cadou de viteza gandeste cum sare tinta?Oricum pe demo nu se vede ca e aim/Wall.Daca as avea aim/Wall Sar vedea ca fac fraguri si dau numa head.Eu nu folosesc aim/wall e numai pentru coppii.Oricum cu wall/aim nu joci mai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts