Ganja Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Am creat acest topic pentru a discuta orice legat de server /pluginuri / harti etc! Va rog fara offtopic-uri ! Astept pareri / propuneri din partea vostra! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted November 26, 2012 Author Report Share Posted November 26, 2012 A fost instalat pe server pluginul "high ping kicker" si a fost setat sa de-a kick celor cu latency de la 150 in sus! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 ok ms omule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DeSa* Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 salut am o propunere....vas ruga sa bagati pluginuri de sunete adica Monster Kill...Holly Shet etc...si mai unul de dmg care sa arate dmg cand iti lovesti adversaru...stiti la ce ma refoer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Despre pluginul pentru sunete s-a mai vorbit si nu sunt multi din comunitate de acord ,deoarece face lag. Despre pluginul de dmg depinde cel care tragi prin zid si vezi daca il atingi? si se vede ca ai atins playerul ...la fel nu suntem de acord cu acest plugin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Eu asi fi de acord cu pluginu de dmg a mai fost si inainte...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted November 30, 2012 Author Report Share Posted November 30, 2012 Pluginul de dmg este un fel de wall, si cand tragi prin perete iti arata cui i-ai facut dmg...numai serverele de mana a-2-a au pluginuri de genul pe server...nu este indicat in nici un caz pe un server clasic, nu inteleg de ce lumea tot vrea sa impototoneze serverele cu tot felul de pluginuri, ca-l ingreunezi si se duc gloantele prost pe el...ca sa nu mai zic ca ala deja nu mai e cs ca siguranta glontului nu mai exista...serverul este clasic si va ramane asa, din ce am inteles si alex il vrea asa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted December 8, 2012 Author Report Share Posted December 8, 2012 A fost pus pe server un nou gag , singurele diferente la acest gag sunt comanda si faptul ca acest gag are suport retry! Noua comanda se va efectua asa :  amx_mute nume timp motiv  Exemplu :  amx_mute Ganja 10 limbaj  Si va aparea asa : http://img402.imageshack.us/img402/1603/gag2.png Playerul chiar daca da retry dupa ce a primit gag tot va avea gag pana cand timpul exipra , iar cand va scrie ceva pe chat in timpul gagului ii va aparea asa : http://img208.imageshack.us/img208/9046/gagti.png Daca aveti probele cu acest gag lasati reply aici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 merci ganja e super. Gj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3set Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 propunerea mea este ca atunci cand dai flash coechipierii tai sa nu fie orbiti ci doar inamicii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 da stiu man dar cred ca nu e bun ,acest server vreau sa fie default...doar e cs si  nu vreau sa`l incarcam cu pluginuri. Oricum ms pentru propunere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedoBear Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Sunete de multi-killuri.Cu toti am jucat pe unele servere si auzeam tipa aia gemind: "Double kill,triple kill,multi kill,godlike,etc."N-ar strica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 s-a mai discutat ,dar tu cum abia intri pe sv si forum e normal ca nu stii! Aceste sunete fac lag si impiedica buna functionare a serverului....si app ti`am scos adminul ca nu stau sa ma rog de voi sa dati voturi la sv parca va ia o zi intreaga sa daati 4 voturi dq. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNf3rNo'HD Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Salutare ! poate ca , cu totii am observat ca mai sunt momente in care svr-ul este gol .Astazi mi-a venit o idee prin care am putea popula cat de cat svr-ul ..Faza e cam asa : De ex , eu intru pe un alt sv necunoscut si incep prin a da mesaje prin ''say'' din consola de genu-l : connect cs.steams.ro . mai pe scurt intram pe servare si facem reclama la al nostru . eu unu-l ma ofer si voluntar sa fac treaba asta astept pareri . O zi buna va doresc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@DragMeToHell@@ Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Salut.. da Inferno ai dreptate.. In sfarsit unul care vrea ca serverul sa fie populaat.. OK o sa incerc si eu sa fac acelasi lucru, dar ai grija ca poate aduci pe server numai codati.. Bft 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 ok multumim ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poor Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Renuntati la plugginurile de scrisuri colorate, sunete de gloante la inceputul rundei. Plugginuri inutile care aduc lag. Eu de exemplu am pana in 10 ping pe orice sv, iar aici am peste 30.Sugestia mea este sa lasati serverul clasic sa se faca lume. nu SF-uri cu grenade colorate si sunete de multikill, ca in desene animate. Astfel de servere sunt indragite de persoanele sub 17 ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik3 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 resetscore.amxx adminblind.amxx amx_pikav5.amxx high_ping_kicker.amxx amx_showip.amxx last_maps.amxx limbaj_admini.amxx gag.amxx amx_transfer.amxx mesaje.amxx ghostchat.amxx pingfaker2.amxx amx_ss.amxx  care din astea face lag? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poor Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 adminblind.amxxlimbaj_admini.amxxmesaje.amxxam sa iti dau eu un server pe mess cand intri.are cateva modificari facute de mine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts