Jump to content

Discutii / Sugestii / Propuneri Server

Ganja

Recommended Posts

Despre pluginul pentru sunete s-a mai vorbit si nu sunt multi din comunitate de acord ,deoarece face lag.

Despre pluginul de dmg depinde cel care tragi prin zid si vezi daca il atingi? si se vede ca ai atins playerul ...la fel nu suntem de acord cu acest plugin

• Like 1

Pluginul de dmg este un fel de wall, si cand tragi prin perete iti arata cui i-ai facut dmg...numai serverele de mana a-2-a au pluginuri de genul pe server...nu este indicat in nici un caz pe un server clasic, nu inteleg de ce lumea tot vrea sa impototoneze serverele cu tot felul de pluginuri, ca-l ingreunezi si se duc gloantele prost pe el...ca sa nu mai zic ca ala deja nu mai e cs ca siguranta glontului nu mai exista...serverul este clasic si va ramane asa, din ce am inteles si alex il vrea asa!

A fost pus pe server un nou gag , singurele diferente la acest gag sunt comanda si faptul ca acest gag are suport retry!

Noua comanda se va efectua asa :

amx_mute nume timp motiv

Exemplu :

amx_mute Ganja 10 limbaj

Si va aparea asa :

http://img402.imageshack.us/img402/1603/gag2.png

Playerul chiar daca da retry dupa ce a primit gag tot va avea gag pana cand timpul exipra , iar cand va scrie ceva pe chat in timpul gagului ii va aparea asa :

http://img208.imageshack.us/img208/9046/gagti.png

Daca aveti probele cu acest gag lasati reply aici!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

s-a mai discutat ,dar tu cum abia intri pe sv si forum e normal ca nu stii! Aceste sunete fac lag si impiedica buna functionare a serverului....si app ti`am scos adminul ca nu stau sa ma rog de voi sa dati voturi la sv parca va ia o zi intreaga sa daati 4 voturi dq.

• 1 month later...

Salutare !  poate ca , cu totii am observat ca mai sunt momente in care svr-ul este gol .

Astazi mi-a venit o idee prin care am putea popula cat de cat svr-ul ..

Faza e cam asa : De ex , eu intru pe un alt sv necunoscut si incep prin a da mesaje prin  ''say'' din consola de genu-l : connect cs.steams.ro  . mai pe scurt intram pe servare si facem reclama la al nostru . eu unu-l ma ofer si voluntar sa fac treaba asta :D astept pareri  . O zi buna va doresc

• Like 1

• 3 weeks later...
  • 7 months later...

Renuntati la plugginurile de scrisuri colorate, sunete de gloante la inceputul rundei. Plugginuri inutile care aduc lag. Eu de exemplu am pana in 10 ping pe orice sv, iar aici am peste 30.

Sugestia mea este sa lasati serverul clasic sa se faca lume. nu SF-uri cu grenade colorate si sunete de multikill, ca in desene animate. Astfel de servere sunt indragite de persoanele sub 17 ani.