fan.raikkonen Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Nick reclamat: Mos-Craciun Data/ora: 28.11.2012/00:40 Motiv: De frustrare ca il faceam pe el si pe shikok ala(care imi tot dadea gag+ca se mai lega si de al player bun), si ca aveam speedu mi-a dat ban Dovada: http://s15.postimage.org/6pg3lyek7/2012_11_28_00001.jpg Player/Admin : [FaN]RaikkonenIP/STEAM: 86.121.98.159/STEAM_0:1:19070927 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoS-CrAcIuN Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Uite aici dovada aim silent! avea poate sa confirme si SHINNO era pe server demo- http://depositfiles....files/yue8aqz1n si fustrare nu ! primeai gag pt ca spuneai unde erau coechiperi tai cand erai mort te-am avertizat de vreo 3 ori sa nu mai zici unde sunt ! ti-am dat gag 1 data si ti-am zis sa nu mai zici si tu tot ai continuat sa zici! asa ca si eu am continuat sa iti dau gag ! Astept decizia lui ShAym PS: pana sa ii fac demo l-am urmarit vreo 4 5 runde ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHINNOK Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 eu eram in joc .. dar parea putin suspect si daca vrei sa sti de ce ai primit llama de la mine e pentru ca tu tot ma frecai la cap sa ii dau slay la ala pe 35hp si eu nu iam dat pentru ca nu avea rost sa dau slay .. dupa care tu ai inceput sa ma faci pe mine prost si sa ma jignesti ( nu am print .. pentru ca nu fac print la tot playerul cand scrie un cuvant in chat ) si apropo .. vezi ca ala care tot iti dadea gag pentru ca ziceai pe unde sunt playeri nu eram eu :)/> asa ca nu mai vorbi fara sa sti .. 1 singura data ti-am dat llama si pe urma GAG pentru ca teai deconectat ( si ca trebuia sa iti dau BAN pentru retry dupa gag .. dar am zis ca te las ) Toate cele bune ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiMzoR Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Mos-Craciun- Nu primeste nimic Fan.raikkonen verica Demo-ul. TOPIC/CLOSE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts