Jump to content

Cerere Unban

marci2012

Recommended Posts

Nick : Jun1oR | waLL oN [:X]

Ip/SteamID: "Jun1oR | waLL oN [:X]" 34761 STEAM_0:0:58216581 0 01:17 44 0 , quickq_q

Ora primirii banului: Nu mai stiu

Harta: de_dust2x2

Motivul banului: Credea ca am wall sau aim nush .

Adminii care erau pe server: Linux si DeSa

Pozele fãcute de admin: Nu mi-au facut poze nimic , direct mi-au dat ban . :|

Da am vazut ca desa i-a dat ban , cu motivul cius by desa :| si a primit remove,iar tu nestea ai primit remove deoarece eu te cautam disperat sa raspunzi aici ca nu tu i-ai dat ban ...nici macar nu ma bagai in seama ...de 2 ori ti-am zis ,nu cred ca am ajuns sa ma rog de tine!

boss,dar u nu te-ai gandit,ca poate nu sunt in fata calc,sau sunt plecat cateva zile...sau aveam cv de facut,cand am vazut ce mi-ai scris pe mess ti-am rspuns...nu ca nu vroiam sa te bag in seama...ai vazut foarte bn..ieri cati coadati erau pe sv..cand ai intrat...dar na asta este..oricum ..multa bafta..la adminat la uni din admini de pe sv;)

deci cand vedeai ca ti-am lasat offline intrai pe forum, (ca asa trebuie sa intri in fiecare zi si sa te uiti la toate noutatile)...si mai ales ca ai intrat sa depui dovezile iar la cereri unban nu ai intrat. si app vad ca poti tine redirecte ,si mie mi-ai spus ca nu poti ...mda

Boss ti-am zis ca nu am fost mereu acasa,am fost plecat,recunosc ca este vina mea ca nu am spus ca am plecat din buc,ceea ce ar fi treb sa fac,iar cand am fost acasa'am raspuns de fiecare data,inclusiv pe mess..sti foarte bn..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...