PedoBear Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Nume:[ADSM]PedoBearVarsta:15Gradul Dorit:AdminY!M:[email protected]Steam (ON/OFF):offEsti in stare sa tii redirecte?:DaAti citit regulamentul?:DaOrele in care esti dispus sa stai pe server:Depinde de zi,joc aprox 2-3-4 ore pe server.De cat timp joci pe server: Cca jumatate de luna Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Pro Admin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crap Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Nu stiu daca conteaza raspunsul meu, dar sunt PENTRU, motivul? de cate ori am intrat pe server nu exista nici un admin on, iar din 10 playeri 2 se intreceau in coduri, iar pedobear a fost mereu pe sv cand am intrat eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Nu conteaza raspunsul tau ,dar vreau sa stiu si eu care sunt acei admini? .... daca tot incepi ceva vreau sa si termini ,daca nu nu mai aduce vorba. PRO pedro ! Redirectele le poti descarca de aici : http://www.csservers.ro/download vreau sa le vad on si apoi discutam pentru admin ...cand le-ai deschis ma anunti ori aici ori pe mess mykelynho_ady . Sper ca nu le ti 2 min deschise si apoi le opresti ...cel putin o ora...2 cred ca e de ajuns pe zi ca nu vreau sa te incarc. Eu te inteleg, sper ca si tu ne intelegi...si inca ceva daca o sa primesti admin sper ca nu suferi ,avem nevoie de maturitate si sa ne intelegem intre noi sa fim o adevarata comunitate. bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Hai nu poti zice ca Dimineata nu ma vezi pe mine on pe pe cs,war3ft,gg,respawn!iar seara stau de la 19,20 pana la 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crap Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Nu conteaza raspunsul tau ,dar vreau sa stiu si eu care sunt acei admini? .... daca tot incepi ceva vreau sa si termini ,daca nu nu mai aduce vorba. PRO pedro ! Redirectele le poti descarca de aici : http://www.csservers.ro/download vreau sa le vad on si apoi discutam pentru admin ...cand le-ai deschis ma anunti ori aici ori pe mess mykelynho_ady . Sper ca nu le ti 2 min deschise si apoi le opresti ...cel putin o ora...2 cred ca e de ajuns pe zi ca nu vreau sa te incarc. Eu te inteleg, sper ca si tu ne intelegi...si inca ceva daca o sa primesti admin sper ca nu suferi ,avem nevoie de maturitate si sa ne intelegem intre noi sa fim o adevarata comunitate. bafta! Ady, cum sa-ti dau numele adminilor daca nu i-am vazut niciodata on ? :wub:/> Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 @ [ADSM]PedoBear da-mi pm cu nick si pass sa-ti fac adminul. Inca ceva ,deschide redirectele alea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleex Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 ACCEPTAT nume @ pw uzzy_steams ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts