Matrix™ Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Nick reclamant: MatrixNick reclamat: fEarLesS # Data/ora: 04.12.2012 - 17:30Motiv: "Calmeaza-te", Nu stie ce Vorbeste omul :-j Intru pe server si imi spune Ovidiu nu mai stiu ce... Ii spun sa ma lase ca is Nervos si le am pe ale mele, dar el a mai pus o intrebare si m-am trezit si eu si Ovidiu cu Gag de la Domnul Fearles care "El Aplica Regulile" =)) M-am plans de faptul acesta pe U@ si i-am spus sa-mi scoata Gag-ul dar cum "Regulile is Reguli" =)) Nu vroia sa il scoata, Apoi ma trezesc cu Ban :-j Asa se face Domnule "Regula"? :)/>) Nu vad pentru ce am Primit Gag apoi cand nici macar sa-mi de-a ban nu Reusea a inceput sa ma ameninte cu Destroy :-j Astai comportament de Admin? Crede el ca eu is orice Prost il poti vedea pe strada :-jConcluzia: Am Primit Ban Degeaba si vreau sa ii Bage Cineva mintile in cap lui Fearles ca nu e nici Serverul lui si nici nu are un Grad asa Mare incat sa faca ce vrea el :-j Dovada: http://i.imgur.com/PJDad.pngPlayer/Admin : Admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
fEarLesS # Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 ai venit aici sa faci pe istetu bai asta?treaba e simpla. te luai la raca cu ovidiu. v-am dat gag la amandoi, tu comentai in continuare pe say_team ( ca de ce ai tu gag, ca nu stiu ce ... ), si ti-am dat ban 10 minute. daca nu am facut ce trebuie sa mi se scoata adminul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrix™ Posted December 4, 2012 Author Report Share Posted December 4, 2012 Bai copile... De ce Minti? :| Daca totul sar fi petrecut cum ai spus tu nu mai eram aici sa-ti fac reclamatie:1. Nu ma certam cu Ovidiu, daca ai probleme cu ochii dute si pune-ti ochelari.2. Cum tu nu vezi am vrut sa te intrept si ti-am cerut sa imi scoti Gag-ul pentur ca l-am primit pe nedreptate :-j Cum am mai spus daca ai Pobleme cu Vederea dute frate sa-ti pui Ochelari :-j Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest op!s Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 nu am ce cauta aici ... dar fearles dak te'a intrebat omu dc a luat gag puteai sa'i dai raspunsu , nu sa'i aplici banu scz de bagare in seama Link to comment Share on other sites More sharing options...
fEarLesS # Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 eu zic sa vina ovidiu si sa zica mai bine :ph34r:/> si ia vezi cu atitudinea asta ca nu am citit impreuna kamasutrati-am dat gag, tu comentai intr-una. ti-am zis sa iti vezi de joc, tu tot cu gura mare. ti-am zis ca iti dau ban daca nu taci ai inceput sa razi ca de ce ban. ti-am dat 10 min. acu vi cu reclamatie? daca si aici comentezi intr-una, ce era de capu tau pe server nebunule :)/>) . stai parcat. @op!s: tu ce nu pricepi? tu nu auzi dc i-am dat gag? daca e fraier ce sa-i fac? PS: imi cer scuze de limbaj, oricum zic ca e cat de cat decent, dar cu jucatori d'astia PROSTI nu ai ce face... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jAvRA ;o Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Fearless nu a gresit cu nimic, i-a dat gag lu Matrix si asta tot comenta pe adminchat ca de ce a primit, dupa fearless i-a dat ban 10 min sa se calmeze si a intrat imediat dupa ban, 1-2 min... si a i-a spus nici sa dai un ban nu stii... ce atitudine ai Matrix, nerusinat sa fii sa vii sa minti aici. Dupa ce ti-am dat eu ban ai respectat cele 10 min. Se poate inchide reclamatia. Nu isi are rostu' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidiu. Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Pai eu zic ca are dreptate. Sa va zic cum a inceput. Intru frumos pe sv zice Matrix ca este unu codat,eu il intreb cine e si incepe sa imi spuna ca nu am treaba ca am fost respins la cerere admin.Normal ca m-am enervat asa ca am inceput discutia cu el si i-am zis sa nu se mai dea asa tare in gura,apoi fear ne-a dat gag pt cearta ceea ce e corect.Faza e ca nu ai voie sa vorbesti prin say_team cu U@ decat daca reclami un player,asa ca ii dau dreptate lui fearles :ph34r:/> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero^cFg Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 auzind discutiile si judecand dupa comportament, ii dau dreptate lui fear si javra pentru ca au aplicat regulamentul, si eu as fi facut la fel daca cineva ar fi insistat intruna Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoS-CrAcIuN Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 avea dreptate fear !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany29ism Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Fearless a procedat corect, dar nu inteleg ce cauta ovidiu pe server, pentru ca eu nu i-am dat unban pentru ca nu merita, am cateva poze si un demo sau 2 care pot dovedi ca ovidiu joaca cu script sau cod. Deci cine i-a scos banu sa il dea inapoi. Stiu ca topicul nu a fost deschis ca sa zic eu ca ovidiu e codat, deci cum am mai spus si mai sus fearless a procedat cum trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidiu. Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 pai dany sa iti explic de ce nu mai am ban,simplu.Nu am cod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany29ism Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Ai drepttate, nu ai cod ai script lasa gogule cu vrajeala asta pentru ca si eu am un script. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiMzoR Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Daca mai vad reclamati facute intre admini dau remove celui ce a facut reclamatia , problemele stafului se disucta intre noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts