Jump to content

[Reclamatie] Fearles

Matrix™

Recommended Posts

Nick reclamant: Matrix

Nick reclamat: fEarLesS #

Data/ora: 04.12.2012 - 17:30

Motiv: "Calmeaza-te", Nu stie ce Vorbeste omul :-j Intru pe server si imi spune Ovidiu nu mai stiu ce... Ii spun sa ma lase ca is Nervos si le am pe ale mele, dar el a mai pus o intrebare si m-am trezit si eu si Ovidiu cu Gag de la Domnul Fearles care "El Aplica Regulile" =)) M-am plans de faptul acesta pe U@ si i-am spus sa-mi scoata Gag-ul dar cum "Regulile is Reguli" =)) Nu vroia sa il scoata, Apoi ma trezesc cu Ban :-j Asa se face Domnule "Regula"? :)/>) Nu vad pentru ce am Primit Gag apoi cand nici macar sa-mi de-a ban nu Reusea a inceput sa ma ameninte cu Destroy :-j Astai comportament de Admin? Crede el ca eu is orice Prost il poti vedea pe strada :-j

Concluzia: Am Primit Ban Degeaba si vreau sa ii Bage Cineva mintile in cap lui Fearles ca nu e nici Serverul lui si nici nu are un Grad asa Mare incat sa faca ce vrea el :-j

Dovada: http://i.imgur.com/PJDad.png

Player/Admin : Admin

ai venit aici sa faci pe istetu bai asta?

treaba e simpla. te luai la raca cu ovidiu. v-am dat gag la amandoi, tu comentai in continuare pe say_team ( ca de ce ai tu gag, ca nu stiu ce ... ), si ti-am dat ban 10 minute. daca nu am facut ce trebuie sa mi se scoata adminul!

Bai copile... De ce Minti? :| Daca totul sar fi petrecut cum ai spus tu nu mai eram aici sa-ti fac reclamatie:

1. Nu ma certam cu Ovidiu, daca ai probleme cu ochii dute si pune-ti ochelari.

2. Cum tu nu vezi am vrut sa te intrept si ti-am cerut sa imi scoti Gag-ul pentur ca l-am primit pe nedreptate :-j

Cum am mai spus daca ai Pobleme cu Vederea dute frate sa-ti pui Ochelari :-j

eu zic sa vina ovidiu si sa zica mai bine :ph34r:/> si ia vezi cu atitudinea asta ca nu am citit impreuna kamasutra

ti-am dat gag, tu comentai intr-una. ti-am zis sa iti vezi de joc, tu tot cu gura mare. ti-am zis ca iti dau ban daca nu taci ai inceput sa razi ca de ce ban. ti-am dat 10 min. acu vi cu reclamatie? daca si aici comentezi intr-una, ce era de capu tau pe server nebunule :)/>) . stai parcat.

@op!s: tu ce nu pricepi? tu nu auzi dc i-am dat gag? daca e fraier ce sa-i fac?

PS: imi cer scuze de limbaj, oricum zic ca e cat de cat decent, dar cu jucatori d'astia PROSTI nu ai ce face...

Fearless nu a gresit cu nimic, i-a dat gag lu Matrix si asta tot comenta pe adminchat ca de ce a primit, dupa fearless i-a dat ban 10 min sa se calmeze si a intrat imediat dupa ban, 1-2 min... si a i-a spus nici sa dai un ban nu stii... ce atitudine ai Matrix, nerusinat sa fii sa vii sa minti aici. Dupa ce ti-am dat eu ban ai respectat cele 10 min.

Se poate inchide reclamatia. Nu isi are rostu' !

Pai eu zic ca are dreptate.

Sa va zic cum a inceput. Intru frumos pe sv zice Matrix ca este unu codat,eu il intreb cine e si incepe sa imi spuna ca nu am treaba ca am fost respins la cerere admin.Normal ca m-am enervat asa ca am inceput discutia cu el si i-am zis sa nu se mai dea asa tare in gura,apoi fear ne-a dat gag pt cearta ceea ce e corect.Faza e ca nu ai voie sa vorbesti prin say_team cu U@ decat daca reclami un player,asa ca ii dau dreptate lui fearles :ph34r:/>

Fearless a procedat corect, dar nu inteleg ce cauta ovidiu pe server, pentru ca eu nu i-am dat unban pentru ca nu merita, am cateva poze si un demo sau 2 care pot dovedi ca ovidiu joaca cu script sau cod. Deci cine i-a scos banu sa il dea inapoi. Stiu ca topicul nu a fost deschis ca sa zic eu ca ovidiu e codat, deci cum am mai spus si mai sus fearless a procedat cum trebuie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...