Robert Stoica Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 1.Sa fie adaugat un radio pe server, ar fi mai multa lume si cred ca v-a fi distractia mai mare, fraguri spectaculoase, etc, etc...;2.Sa fie adaugata comanda /admin sau /who pentru a vedea adminii online;3.Pentru frag facut cu bomba, acel jucator sa primeasca 200$;4.Sa fie adaugate conturi premium si la acestea de exemplu pentru un hs acel jucator cu cont premium sa ii creasca viata cu 5-10hp; O sa mai revin si cu alte propuneri, cand voi mai avea idei:D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fEarLesS # Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 1) daca bagi radio pe server, s-ar putea sa fie putin mai mult lag, nu zic ca nu m-ar incanta ideea. ( magic fm este de la 1 dec. radioul lui mos craciun, deci s-ar potrivi)2) exista deja comanda amx_who pt consola3) cand plantezi bomba iti da 100 hp si cred ca e mult mai bine decat bani.4) ar fi ceva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Stoica Posted December 4, 2012 Author Report Share Posted December 4, 2012 Alta propunere, sper ca este in regula sa postez tot in acelasi topic 1.Sa fie adaugata comanda /hp sau /me ;2.Sa fie adaugata comanda /orejucate ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Stoica Posted December 4, 2012 Author Report Share Posted December 4, 2012 1) daca bagi radio pe server, s-ar putea sa fie putin mai mult lag, nu zic ca nu m-ar incanta ideea. ( magic fm este de la 1 dec. radioul lui mos craciun, deci s-ar potrivi)2) exista deja comanda amx_who pt consola3) cand plantezi bomba iti da 100 hp si cred ca e mult mai bine decat bani.4) ar fi ceva.. Eu ma refer la grenada(he), nu la C4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero^cFg Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 sunt de acord cu propunerile 3 si 4... iar in al 2-lea tau post sunt de acord doar cu a 2a,deoarece in prima poti face spam si ar duce la alte discutii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Stoica Posted December 4, 2012 Author Report Share Posted December 4, 2012 Eu doar incerc sa ajut si sa invat de la altii, acum ramane de alegerea voatra, oricum voi mai posta si alte idei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShAym Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 1.Sa fie adaugat un radio pe server, ar fi mai multa lume si cred ca v-a fi distractia mai mare, fraguri spectaculoase, etc, etc...;2.Sa fie adaugata comanda /admin sau /who pentru a vedea adminii online;3.Pentru frag facut cu bomba, acel jucator sa primeasca 200$;4.Sa fie adaugate conturi premium si la acestea de exemplu pentru un hs acel jucator cu cont premium sa ii creasca viata cu 5-10hp; O sa mai revin si cu alte propuneri, cand voi mai avea idei:D. 1 - nu are rost2 - exista amx_who in consola3 - inutil4 - e specific serverelor de respawn etc nu are rost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Stoica Posted December 8, 2012 Author Report Share Posted December 8, 2012 Pai parerea mea ar fi ca ar ajuta si la popularea serverului, adica spre exemplu alegem un radio...sa zicem Radio J(nu exista asa ceva, cred), cu care am putea face un schimb de bannere sau ceva de genul, adica noi am pune radioul lor pe server, iar ei ar pune serverul nostru de CS pe site-ul radiouluiAm sters din greseala ce nu trebuia, de aceea a iesit asa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiMzoR Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Nu gasesc rostul niciuneia din aceste propuneri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts