dany29ism Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Propun sa se adauge 2 pluginuri: DoNotShootTheHostages.amxx -- ostatecii sunt invulnerabili la gloante (deoarece playeri se plang ca terro omoara hostages)limbaj_admini2.amxx -- daca un admin injura apare in limbaj_admini.txt (acesta deoarece sa vada si shaym si aimzor cine injura pe server ( ma refer la admini acuma).Astept Pro / Contra + motivu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero^cFg Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 pro pentru hostages, chiar daca cei care ii omoara primesc slay, cateodata ii lovesti involuntar si pierdi bani, cat despre limbajadmin sunt neutru...in principui nu am vazut admini sa foloseasca limbaj neadecvat, dar nu se stie niciodata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany29ism Posted December 4, 2012 Author Report Share Posted December 4, 2012 Eu am 2 poze... dar nu le pun pentru ca "fostu meu coleg" ca sa zic asa ca nu mai am admin acuma, nu mi-a facut nimica.Si in orice caz daca injura un admin pe server o sa se uite owneru/owneri in acel fisier si o sa vada cine merita remove sau donw-grade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fEarLesS # Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 eu sunt de acord cu amandoua, dar cum shaym nu tine cont de nici o propunere macar prima cu ostaticii sa o rezolve. fara suparare shaym ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShAym Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Cum ShAym mai are si treaba inafara de cs,trebuie inteles si el. Am sa ma ocup de toate astea in weekend. -limbajul adminilor este inutil -DoNotShootTheHostages a fost adaugat sa nu va mai aud ca nu iau nimic in considerare etc. cand am timp fac cand nu nu t/c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Shaym,sa bagi iar plugin`ul cu DoNotShootTheHostages ca nu mai este pe server.(cand ai timp) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flav1us Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 propun sa nu se mai dea admine pe steam sau ip si direct pe un singur nume ieri de dimineata cand jucam cs linistit intra un admin cu un nume ciudat nici nu aparea in consola la amx_who si schimba harta apoi peste 2 min iar o schimba apoi iar o schimba !!! Nici nu stim care cum e , si inca ceva Sahym mi se pare ciudat ca moderatorii sa nu ai acces la unban ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts