Cazorla Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 Subiect: Cerere admin - Dragos StefanNick: CazorlaftwIP:IP routabilSteamID:STEAM_0:0:17782787 , viper_gold_platinumYahoo! Messenger:dojajoker@yahoo.comVârstă:21Locaţie: GalatiTimp petrecut pe server:2 saptamaniAdmin-ul care te recomandă:NimeniMotiv: Fregventez foarte des serverul imi place e unul dintre cel mai FUN servere jucate , pt ca nu sunt ocupat cam deloc in timpul zilei , sunt la dispozitia playerilor la orice ora activitatea pe server este de de 70% pe zi garantez ca nu voi dezamagi teamul si voi tine serverul departe de codati .Sunt luat in ras de unii playeri care au in cap numai ca joc murdar si ca folosesc coduri de fiecare data minim de 5 ori pe zi mi se spune de nenumarate ori ca joc cu , coduri , Am luat ban degeaba de la adminul cu nickname " Daniel " (Scz pentru ca am precizat asta aici chiar daca are locul la Reclamatii). . . Multumesc anticipatCunostinţe minime AMXModX: Cu amx ma pricep cel mai bine am admin pe serverul oficial al galatiului de 3 ani
Zero^cFg Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 contra, propun sa mai faci cateva ore si sa revi cu o cerere noua peste cateva zile!
fEarLesS # Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 contra, foarte rar te-am vazut pe server. imi pare rau!
Recommended Posts