Jump to content

Reclamatie Javra

Recommended Posts

Nick reclamant: wkL

Nick reclamat: jAvRA ;o

Data/ora: 09.12.2012/09:55

Motiv: Imi da ban 1440 de minte ca el e admin smecher. ;) nu merita admin acest baiat, pentru ca el mereu trebuie sa aiba fite in el si aproape cu oricine vorbeste, vorbeste asa in sila, nu prea ajuta jucatorii...in fine decizia e a voastra ce ii faceti, eu propun sa ia rank down.

Dovada: 
http://imgur.com/040bR

Player/Admin.

@Javra, te rog sa te uiti cate ore jucate am eu si cate ore jucate ai tu ;).

Ba baietas, tu cauti de mult timp anturaj cu mine si m-ai rugat mereu sa-ti dau o parere la cererea de admin, am si mesaj privat de la tine! zici de mine ca nu-s apt de admin. In primul rand tu ma iei la misto zicandu-mi : Ce caut acolo ? la care ti-am raspuns scurt si la obiect ca nu e treaba ta si sa iti vezi de joc, dupa care zici ca am fite si ca sunt fudul, ti-am raspuns ca nu e treaba ta ce fac eu si tu ai zis Plangi!, pai tu vrei admin cu comportamentul asta? Eu zic ca ti-am dat just ban 1440, era si Mos-Craciun pe server.. poate confirma

Daca am gresit, rog sa mi se dea remove si intrebati pe restu adminilor despre comportamentul meu fata de ei si de playeri. Ce am cu tine am cu tine, la fel si cu shinnok si va tratez cum trebuie, pentru ca sunteti cu 2 fete. Salut!

@Javra, te rog sa te uiti cate ore jucate am eu si cate ore jucate ai tu

;).

Baietas vezi ca tu stai afk si freci menta, nicidecum ai orele jucate normal;)

Orele mele reflecta activitatea mea, poate nu este prea mare, dar cand intru imi fac simtita prezenta... crezi ca eu sunt ca tine pusti de 14 ani care neglijeaza scoala? I-ati o viata, mai iesi din casa ca esti prea imbibat de jocuri si de calculator!

Ba, tu nu ai sa fi niciodata un admin apt, esti doar un copil plin de sine, tu nu te intrebi cine mama dracu de mai sufera pe tine ma?

Ia mai bine vezi-ti tu frumos de treaba ta si nu imi spune mie ca imi neglijez scoala.In primul rand tu nu ai de unde sa sti situatia mea la scoala si cat timp stau eu la calculator, mai bine ingrijoreaza-te de tine, ca ai fata aia zici ca dormi cu ochii deschisi la calculator si romana la tine e la pamant, mai las-o dracu de treaba si nu te mai da tu asa smecher, copil inganfat.]

Si in legatura ca ai zis ca te-am luat la misto, nu te-am luat am zis exact asa "ce cautai acolo :))" intreaba pe cine vrei, dar tu cum nu sti sa citesti asta e viata...ce sa-i face mai sunt si oameni ca tine care sa ne amuze(se numesc Bufoni ca poate nu stiai) ;)

Parerea mea e ca trebuie sa va calmati amandoi deoarece nu suntem pe camp. Puteti continua discutia voastra picanta si pe privat fara sa fim noi restu persoanelor care navigheaza pe forum, nevoiti sa vedem tot ceea ce va trece voua prin cap!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...