Aleex Posted December 14, 2012 Report Posted December 14, 2012 Descriere: Acest addons este unu de tip deathrun ( terro pune capcane la ct ) , am avut server de deathrun mai bine de 4 ani asa ca am selectat cele mai importante pluginuri pentru modul acesta . Foloseste deathrun v3.0 , este un addons FUN !Autor: not.respondingVersiune: 3.0Descarcare: http://www.girlshare.ro/4391862.2Contine:Addons : Amxmodx , MetamodModels / Knife-Modserver.cfgPluginuri:team_join.amxx ; Te baga la echipa CT la conectare.DRM_trigger_hurt_fix.amxx ; Pentru pluginul de baza deathrun .deathrunmanager.amxx ; Pluginul de baza deathrun.use_button_once.amxx ; Terro poate sa apese o singura data pe buton .bunnyhop.amxx ; BunnyHop automat pe serverknife_mod.amxx ; Meniu de cutite .deathrun_duel.amxx ; Ultimul jucator in viata are optiunea de a juca un duel cu teroristul.allchat.amxx ; Toti vorbesc intre ei + adminii scriu verde .amx_slayteam.amxx ; amx_slayteam @CT / @T / @ALL - Da slay la toti.connect_exec.amxx ; Plugin binduri .speclist.amxx ; Iti arata cine se uita pe tine sus in colt ( dreapta ) .ultimele_harti.amxx ; Tastezi in chat /harti si vezi ultimele 5 harti jucate pe server.SayRestart.amxx ; Tastezi in chat /restart si dai restart la joc .transfer_life.amxx ; Iti transferi viata altui jucator ( /life NUME )advanced_gag.amxx ; Amx_gag avansat .gamenamechanger.amxx ; Schimbarea numelui de la GameName .LoadingMenu.amxx ; Iti adauga serverul in meniu (sub quit)amx_destroy.amxx ; Plugin pentru codatimesaje2.amxx ; Mesaje colorate in chat.who2.amxx ; Plugin vezi adminii online .resetscore.amxx ; Tastezi /rs /reset /resetscore pentru a-ti reseta scorul .steam_slot.amxx ; Toti cu steam pot primi slot dupa 30 de minute jucate.admin_player_transfer2.amxx ; Transferi jucatorii direct din chat ( /spec NUME /ct NUME /t NUME )ieseterrointract.amxx ; Atunci cand iese terro de la joc baga automat un counter in locul lui .INFO : # NU EXISTA NICIO RECLMA PE SERVER !# SERVERUL NU PREZINTA NICIO EROARE , TESTAT 100% PE SERVER 32/32 .# NU VREAU SA AUD PARERI DE GENUL : FRUMOS ,good job ,IMI PLACE , Doar pentru a face mesaje inutile Quote
Recommended Posts