Aleex Posted December 14, 2012 Report Posted December 14, 2012 De cand am intrat in Uniunea Europeana o atentie mai mare este acordata pirateriei, printre care aceasta atentie se cam indreapta si spre serverele Non.Steam..dar ce este?Pentru cei care nu stiu inca:- Steam - este un program de distributie online a jocurilor realizat de Valve Software. (creatorii Half-Life, Counter-Strike). Printre cele mai importante jocuri aflate in oferta se numara si Half-Life - Counter-Strike 1.6.Prin Steam, se poate descarca orice joc afla in lista de distributie. Activarea jocului se face in totalitate online prin introducerea unui "Key", pentru fiecare joc cumparat. (De aici s-a realizat si PacSteam)- PacSteam - un pachet ce contine Steam piratat (adica poti descarca/juca jocuri de la Steam fara a cumpara acel Key)- non.Steam - Kiturile de CS se numesc non.Steam deoarece sunt piratate in primul rand si le puteti juca fara cumpararea acelui "Key" despre care tocmai am vorbitDe ce Steam?* Pentru jucatori:- posibilitatea de a folosi VAC si de a scapa de acuzatii nefondate de "cheating"- stabilitatea serverului (serverele cu steam, updatate la zi nu pot fi blocate)* Pentru administratorii de servere:- stabilitatea serverului (serverele cu steam, updatate la zi nu pot fi blocate)- posibilitatea de a folosi ultima versiune de VAC (Valve Anti Cheat)- posibilitatea de a da ban pe SteamID (si implicit de a scapa de cei care isi schimba IPul pentru a evita banurile, sau pentru a evita banarea unei intregi retele pentru un singur utilizator).Cum pot obtine Key-uri de Steam?Intrati http://shop.computergames.ro/valve-steam-keys/valve/counter-strike-1-6-condition-zero-steam-key/]aici.[/url] Quote
Zyyk. Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Am avut steam original dar mi-a fost furat....Pana fac rost de bani sa-mi cumpar altul cred ca voi folosi PacSteam 1 Quote
Recommended Posts