GaB3Ela Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Descriere:Cu acest plugin puteti detecta jucatorii care au AIM cu ajutorul unui bot invizibil care urmareste locurile unde jucatorii au fost omorati si care pedepseste automat codarii.Dupa ce un jucator a trecut cu bine de scanarile botului inseamna ca acesta nu este codat. Daca insa este suspec el va fi pedepsit automat cu o comanda setata in cvar.Versiune: V1.4Instalare:aimbotdetect.sma se copiaza in amxmodx/scriptingaimbotdetect.amxx se copiaza in amxmodx/pluginsaimbotdetect.txt se copiaza in amxmodx/data/langaimbotdetect.cfg se copiaza in amxmodx/configsIntrati in amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati jos de tot linia:Code:aimbotdetect.amxxModule necesare:- FakeMeta- HamSandwich- CSXCvaruri:ad_punishment [ Pedeapsa pe care sa o dea codatului ]0 = (Default, Fara pedeapsa)1 = Doar kick2 = Kick & Ban ( pe Steam )3 = Kick & Ban ( pe ip )4 = Kick & AMX Ban5 = Face demo pe steamid [salvare prin id-ul de steam, se aplica din nou in cazul in care jucatorul se reconecteaza]6 = Face demo pe ip [salvare prin adresa de IP, se aplica din nou in cazul in care jucatorul se reconecteaza]ad_verbosemode [ Afisare notificatii ]0 - Toate notificarile oprite1 - Afiseaza detectiile de cod numai2 - Afiseaza numai atunci cand optiunea este activata/dezactivata si cand detecteaza suspectul3 - Afiseaza tot.Commands:amx_aimwatch <player> <0=Dezactivat | 1=Activat> - Aplica/Sterge vizionarea pe jucator.amx_aimwatch (Nici un argument) - Returneaza privirea in prezent.amx_aimstatus - Afiseaza toti jucatorii care au fost detectati de aimbotDownload: http://www.girlshare.ro/3164280.9P.S: Mai multe optinui de setare le veti vedea in aimbotdetect.cfg pentru vizionare automata pe jucatori,banari,timpul banului,etc.P.S2: Nu am mai stat sa traduc si aimbotdetect.cfg pentru ca eram obosit + intelegeti voi mai bine cum sta treaba.P.S3: Acest plugin l-am mai vazut pe un server ( strain ), si functioneaza. Am vazut cum bana jucatori care foloseau aim. Nu stiu daca este acelasi plugin dar sper sa functioneze, puteti face un test, vedeti daca primiti ban pe serverul dumneavoastra. Dar dupa ce il configurati in aimbotdetect.cfg ! Quote
Recommended Posts