dlw Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Nick : dkwIp/SteamID: 188.229.28.71 / STEAM_0:1:45173041Ora primirii banului: nu mai stiau exact, au trecut 4 zile de cand am primit banul si aimzor zicea de 1200min ban Harta: cs_assault_santa parca sau Motivul banului: aimzor zicea de limbajAdminii care erau pe server: fearless si aimzor parcaPozele fãcute de admin: pozele sunt la sectiunea reclamatii , topicul reclamatie fearless Quote
fEarLesS # Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 http://photobase.ro/di-Q4L0.jpgbanu' il ai pe meritul tau de acum 2 zile. nici 2 zile. apare clar in poza ora si data!asteapta raspunsul lui aim-zor! Quote
dlw Posted December 18, 2012 Author Report Posted December 18, 2012 da frate da banu nu era permanent era doar 1200 de minute ... si pentru limbaj eu stiu ca se da 120 min ... te rog frumos sa scoti banu fearless ca sa ma joc si eu ... Edit: am si eu o intrebare ... voi sunteti o comunitate serioas?stau sa ma rog de voi sa imi scoateti un ban dati ban aiurea la oameni care nu joaca cu cod si pe codati nu ii prindeti niciodata :| admini sunt inactivi , smate ala ce mai intra pe sv, mai intra si fearless da el oricum e degeaba ca nu face nimik pe sv :| Quote
Zero^cFg Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 DLW pentru ultima data ai primit ban 1200 pentru limbaj nu pentru cod si nu primesti nici un unban ,astepti , dati tc Quote
Recommended Posts