Jump to content

Cerere Admin

Danezu

Recommended Posts

Subiect:   Cerere Admin

Nick:   Danezu

IP: Dinamic

SteamID:   Nu am

Yahoo! Messenger:   friends072

Vârstă: 24

Locaţie: Bucuresti

Timp petrecut pe server: aprx  7ore pee zi

Admin-ul care te recomandă:   nu am vb cu nici un admin in legatura cu o posibila recomandare, dar sigur ma stiu dp server.

Motiv: Sunt admini pe sv doar cateva ore,seara, in rest e plin de codati!! Si binenteles pt o buna desfasurare a serverului!

Cunostinţe minime AMXModX: Am cunostintele necesare :), Multumesc !

daca joaca si frateto de pe nick-ul tau este posibil si sunt mai mult de 100% convins ca va juca pe nick-ul tau si dupa ce primesti admin... eu din cate stiu nu joaca 2 de pe acelasi nick, in special daca are admin pe nick-ul respectiv. deci de la mine contra, pentru ca daca vei primi admin atunci se va face un abuz imens de comenzi din partea ta sau a fratelui tau. ciao!

Editat: scuze, dar nu imi pot schimba parerea pana cand nu vad ca tu si fratele tau jucati de pe nick-uri diferite... atat pot sa iti spun.. degeaba am incredere, ca la urma urmei, in ziua de azi si fratele tau e gata sa te fure sau sa te toarne pentru niste amarati de bani sau altceva.... 

Edited by lashu cu kalashu

Subiect:Cerere Admin!

Nick:[Christmas]Mihai

SteamID:Nu am

Varsta:16

Timp petrecut pe srv:5-6 ore pe zi

Y!M:tomacosmin2010

Motiv:As dori admin pentru ca uni admini sunt on dar stau spec,iar alti intra rar,dar vr admin pt ca sunt multi codati in special dimineata si seara si pt o buna desfasurare a srv!

Cunostinte Amx:Am mai fost admin si stiu aceste comenzi.Sper sa mi se ia in considerare cererea.Va multumesc:)