Jump to content

Aimzor Te Rog Sa Fii Mai Explicit

dlw

Recommended Posts

deci ce vrei sa spui din rasp care lai dat in topicul reclamatie stelistu

Stelistu nu primeste nimic 

TC! 

cam ce ai vrea sa inteleg eu din asta?

adik iau ban permanent pentru ce? pentru ca admini tai nu stiu sa joace cs? si joaca cu cod ?

sau vazut cu admin si de acum sufera?

si stelistu as vrea sa facem 1v1 pe sv din aceasta comunitate ;) ...ups :-< am uitat ca esti valver codat ...si sa nu ma iei cu text ca sufar si ma dau zeu ;)...sufar ca am cu ce ca te bat in glock18 ;) 

singurul sv de pe aceasta comunitate unde nu pot lua ban e snow.steams.ro ca acolo nu se joaca cu arme :-j

pe war3ft.steams.ro miau dat ban cik am aim :-j pe gungame am ban transmis de la war3ft nush cum vine asta pe cs.steams.ro nu intra nimeni si mai e ala de zm daca intru si pe ala sigur in cateva zile imi dau ban reason aim :-j 

si la final aimzor banu ala ramane ?

adik el nici cu dovezi (poze) nu a venit ca lam jignit :-j iam zis doar sa scoata wall-ul si el imi da ban mie?

auzi la el a2a sansa :-j prima oara nici macar nu lam injurat pe ala pe sv ca sa zici ca imi da ban ca am vb urat pe sv 

lam injurat pe mess deci este o diferent foarte mare ;) nare nici o treaba mess-ul cu cs-ul

si a 2 abatere nush care e ca nu am vazut nici o poza adusa de stelistu ...da stai ca nici prima abatere nam vazuto..

• 10 months later...