K3nt ;d Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Nume:-dGL-K3nt ;dVarsta:15 aniY!M:hrimiucsSteam(ON/OFF):OFFEsti in stare sa tii redirecte:DaAi citit regulamentul:DaOrele in care esti dispus sa stai pe sv:Sunt activDe cat timp joci pe sv:0 saptamana:d 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Se vede cat de activ esti Contra!http://www.gametracker.com/server_info/82.78.122.132:27015/top_players/?query=-dGL-+K3nt+%3Bd&Search=Search Te Poti uita si singur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CenzuraH Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Nu inteleg de ce ai facut ia cerere :-JAi luat admin tot ce trebuia era sa trimiti pm lui Ganja sau adytsu cu nick si pass P.S. B@ghis el e activ dar cu nick Kent ;x (fara nick la clan)Dak cauti e al doilea el mai activ de pe server Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 xD~k3Nt Asta e nick lui? daca e asta are apr 7 ore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 T/C admin acceptat! @ B@ghis ,nu mai fi asa dur ...comunitatea are nevoie de admini ...sa aiba grija de server cand lipsesc uni admini. Le dam o sansa si vedem daca merita sa fie admini sau nu;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Eu cred ca ai ceva cu capu sincer...fi mai atent la detaliii .....o fi comunitatea lipsita de adminii....dar nu dai admin la toti care fac cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 @ ai grija cum vorbesti si pe cine jignesti ca nu am 15 ani ca tine. Si inca ceva ,te ocupi tu de sv sau ma ocup eu? zi ca vorbesc cu Alex si se rezolva... Sau mai bine nu ...vad ca tu duci comunitatea asta de rapa si ai foarte multe arfe ,ti s-a urcat la cap bunatatea lui Alex. Auzi tu pana sa inveti multe ,nu ti-a dat nimeni o sansa? eu nu cred ca aveai de unde sa inveti daca nu iti dadeau altii o sansa. Eu aici dau sanse altora si daca se tin de treaba le sunt recunoscator. Daca faci asa pe durul ,clar se alege praful de comunitate. Sincer chiar m-am saturat de unii copii care se cred mari si tari si in loc sa invete sa ajute o comuntate ei cred ca pot face "lumea sa zboare". Ma gandeam sa vb cu Alex sa aleaga dintre mine si tine ,sau cel putin sa te faca sa nu te mai bagi peste mine ca duci de rapa serverul,dar mai bine plec eu ca nu am chef de tine. Sarbatori Fericite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts