lashu cu kalashu Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Deci la raresh asta i-a facut wkl niste poze... Nu stiu din ce motive, clare sau neclare wkL nu poate primi pozele pe mess, asa ca i-a zis la rareshica sa le puna pe forum... si l-a banat... Treaba sta in felul urmator:-ma ia pe mine carter asta pe steam, cu "ue lashu" si incepe discutia.. pun o poza cu conversatia sa va convingeti.. http://imageshack.us/photo/my-images/717/cartieruu.png/]http://img717.imageshack.us/img717/7467/cartieruu.png[/url] Asa.. acum sa continuam, considerand ca ati citit ce am vorbit cu el... daca il prin pe server eu cu mana mea ii dau ban permanent! Se apuca el sa ma injure.. auzi... atat are noroc ca nu ma iau nervii si dracii daca vad un pustiulica de 15 ani ca ma injura, cred ca sunt mult peste nivelul acela.. ca daca el ma injura ii raspund si eu cu acea moneda.. nu, am trecut de mult peste perioada asta.. Atat vroiam sa va zic, cand sunt eu pe server, el nici nu are ce sa caute pe server! Multumesc pt ca m-ati ascultat.. si sper ca nu va ia plictiseala sa cititi atat... dar am si eu un cuvant de spus in privinta unor playeri de asemenea natura... Ciao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rus aimer Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Nu asa se rezolva lucrurile. El te-a injurat in afara serverului deci e strict problema voastra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lashu cu kalashu Posted December 24, 2012 Author Report Share Posted December 24, 2012 Faza sta in felul urmator: daca o data a gresit pe server are ban, nu ma intereseaza ce zic ceilalti, daca o singura data calca pe bec pe server de la mine are ban. Si cam atat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Asta trebuie mutat la reclamatii playeri/admini Un moderator sa dea /TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts