dlw Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 sal am si eu o intrebare dc sunt toate sv inchise?? si as mai vrea sa ii zic cv lu stelistu , ca e foarte inganfat si plangi cand cineva isi da seama ce wall mare cat china are... si lui meth iati dat ban degeaba(daca iati dat ban) are dreptate daca el ca admin jigneste un player care a intrat pe sv sa se joace , acel player cam ce ai vrea sa iti zica stelistule "multumesc?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rNe. Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Dlw,prin gesturile pe care le faci,dai de inteles ca inca nu te`ai maturizat deloc,avand o gandire de copil de clasa a 6.Daca vrei sa ii zici ceva lu` stelistu il cauti pe mess/facebok sau daca l`ai prins folosind cond,si ai dovezi care demonstreaza asta fa`i reclamatie,dar nu veni aici cu topicuri de genu:|.Si meth a primit ban pe un motiv bine determinat,daca are ceva de comentat sa`i faca reclamatie celui care i`a dat ban sau sa faca cerere de unban,pana atunci rog un moderator sa dea /TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShAym Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Posted 26 December 2012 - 06:58 AM.... t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts