Florinel Turc Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Nume:FlorinVarsta:15 aniGrad dorit:Oricare numai sa nu fie slotY!M:florinel.turc si skipe : florinel.turcSTEAM:OFFEsti in stare sa ti redirecte:daAi citit regulamentul:daOrele in care esti dispus sa stai pe sv:aprope toata ziuaDe cat timp joci pe sv:Cam de cateva zile dar ies rpd pt ca nu pot juca mereu codati oameni care injura si admini nu exista nicodata cand am intrat nici un admin !!! Experienta ca admin am pe sv tot din comunitate ala biohazard am MATRIX ADMIN adica co-own aici nui nimeni nici macar un admin astept raspuns !!!
CenzuraH Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Momentan contra,ieri eram 2 admini pe clasic,defapt mai toata ziua suntem,tu strigai in gura mare ca "eu sunt codat" , "numai codati pe server" ai si injurat,nu m/ai impresionat.
Florinel Turc Posted December 31, 2012 Author Report Posted December 31, 2012 ok daca am strigat aveam nervi ca nui nime pe sv... adica admin in fine
addytsu Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 daca erau 2 cum nu era nimeni? daca ai admin pe biohazard de ce nu stii sa anunti un codat cum trebuie?
Florinel Turc Posted December 31, 2012 Author Report Posted December 31, 2012 nu era nici un admin si ala avea speed ... ce sa fac?
addytsu Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 daca cenzurat zice ca era pe server de ce zici ca nu era nimeni?
Florinel Turc Posted January 1, 2013 Author Report Posted January 1, 2013 am zis ca nu era nici un admin ...si nu aici se discuta poate iau si warn aici se da pro/contra acceptat/respins nu se face chat alegerea e a ta in plus cenzurat zice ca era el pe sv cu admin daca am injurat cum zice el dc nu am luat mute ... nici nai nici o dovada cam injurat altadata vino cu poze ceva si te cred nu cu dinstea dan fine derivam de la subiect
addytsu Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 ok daca am strigat aveam nervi ca nui nime pe sv... adica admin in fine @asta ce iti spune ? tu ai recunoscut ca ai zis de nervi....Baga la cap ca nu ai tu cum sa ma pacalesti pe mine. Ok sa te vad pe tine daca esti admin cu adevarat. Da-mi pm cu nick si pass!
Florinel Turc Posted January 1, 2013 Author Report Posted January 1, 2013 Iti dau acuma aveam nervi am strigat da nam injurat !!
Roby Strumfi Posted January 4, 2013 Report Posted January 4, 2013 PRO si sincer nici un admin e on mai mereu .....
addytsu Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 vad ca nu mi-ai dat pm deci nu vrei admin ok. Respins!
Recommended Posts