Jump to content

Cerere Admin [Christmas]Mihai

cosmin0099

Recommended Posts

Nick: [Christmas]Mihai
IP: 94.53.43.83
SteamID: -
Yahoo! Messenger: tomacosmin2010
Vârstă: 16
Locaţie:Bucuresti
Timp petrecut pe server: http://www.gametracker.rs/server_players/82.78.122.137:27015/?name=[Christmas]Mihai (fac rpd ore)
Admin-ul care te recomandă:Nu ma recomanda nici un admin.
Motiv: As dori admin pt ca in special nu prea vad asa des admini,si seara si dimineata sunt playeri cu cod si nu e nimeni care sa le dea ban,dar vreau admin si pentru o buna desfasurare a servarului.
Cunostinţe minime AMXModX: Am la baza ceva cunostinte...

ia lasa ciocu mai mic, ca azi erai spec pe sv...te-am lasat intentionat sa vad ce faci. si ai stat spec...ti-am dat kick pana la urma. dute de aici cu vrajeala. daca vrei imi las si eu calculatoru deschis non-stop sa fac ore. daca ai avut ban si doreai asa mult sa joci pe server cum iti doresti si admin, intrai frumos pe forum si faceai cerere de unban iti era scos imediat, mai ales ca ti-a fost dat fara un motiv intemeiat dupa cum sustii. deci eu raman la "contra"!

Edited by Jully
off-topic. WArn

Frate da tu crezi ca eu stau numa in joc,da am stat spec cand am fost sa mananc,sau ce am mai facut eu da nam stat spec toata ziua,frate mai intereseazate si tu pe la playeri..si app sunt admini care stau toata ziua spec...si tu ca am fost si eu la masa sau ce am facut,gt am stat spec toata ziua..ce sa zic..in fine,nu vr sa ma cert cu tn,si asa e nam multe ore pana acum dar o sa fac..

Edited by Jully
OFF-TOPIC , warn

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...