cosmin0099 Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Nick: [Christmas]MihaiIP: 94.53.43.83SteamID: -Yahoo! Messenger: tomacosmin2010Vârstă: 16Locaţie:BucurestiTimp petrecut pe server: http://www.gametracker.rs/server_players/82.78.122.137:27015/?name=[Christmas]Mihai (fac rpd ore)Admin-ul care te recomandă:Nu ma recomanda nici un admin.Motiv: As dori admin pt ca in special nu prea vad asa des admini,si seara si dimineata sunt playeri cu cod si nu e nimeni care sa le dea ban,dar vreau admin si pentru o buna desfasurare a servarului.Cunostinţe minime AMXModX: Am la baza ceva cunostinte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fEarLesS # Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 contra, nu te-am vazut pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin0099 Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 Serios,nu mai vaz pe srv.. ca nai intrat poate,dar eu sunt mereu in fiecare zi ,intrebai pe toti dupa srv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Stoica Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Daca tot spui ca esti mereu pe server de ce ai doar 19 ore jucate ?Din partea mea Contra ! http://www.gametracker.rs/server_players/82.78.122.137:27015/?name=%5BChristmas%5DMihai --> Orele tale jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin0099 Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 acum am 24...deci nu inteleg ce conteaza orele,eu am fost si banat ap 2 sapt pe niici un motiv,si nam avut cand sa fac ore,dar o sa fac destule si in +conteaza sa fi mereu pe srv..ca admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
fEarLesS # Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 (edited) ia lasa ciocu mai mic, ca azi erai spec pe sv...te-am lasat intentionat sa vad ce faci. si ai stat spec...ti-am dat kick pana la urma. dute de aici cu vrajeala. daca vrei imi las si eu calculatoru deschis non-stop sa fac ore. daca ai avut ban si doreai asa mult sa joci pe server cum iti doresti si admin, intrai frumos pe forum si faceai cerere de unban iti era scos imediat, mai ales ca ti-a fost dat fara un motiv intemeiat dupa cum sustii. deci eu raman la "contra"! Edited November 1, 2013 by Jully off-topic. WArn Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin0099 Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 (edited) Frate da tu crezi ca eu stau numa in joc,da am stat spec cand am fost sa mananc,sau ce am mai facut eu da nam stat spec toata ziua,frate mai intereseazate si tu pe la playeri..si app sunt admini care stau toata ziua spec...si tu ca am fost si eu la masa sau ce am facut,gt am stat spec toata ziua..ce sa zic..in fine,nu vr sa ma cert cu tn,si asa e nam multe ore pana acum dar o sa fac.. Edited November 1, 2013 by Jully OFF-TOPIC , warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlw Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 fearless da frate asa e faci cerere de unban si iti da unban imd ?eu nu cred eu am facut cerere de unban si abia peste 3 zile am primit unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin0099 Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 Pai eu am facut topic la reclamatii si am primit dupa o sapt si cv unban,deci ori ca faceam topic la unban' ori la reclamati tot trea sa astept.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fEarLesS # Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 daca mai avea cineva acces la comanda de unban in afara de shaym si aim-zor poate erau scoase mai repede. intra fiecare cand poate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin0099 Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Inteleg,deci tot contra!..ramane:)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jully Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Cererea ta a fost respinsa . T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts