Alexaa Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Nume :FeNn!xVarsta :16Gradul Dorit :Cat mai mare daca se poate Y!M :al3x.iulianSteam (ON/OFF) :offEsti in stare sa tii redirecte? : da , dar nu multe Ati citit regulamentul? :daOrele in care esti dispus sa stai pe server :de la 2 in susDe cat timp joci pe server :de o saptamna
Roby Strumfi Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 PRO e mai mereu pe server .... eu si cu el stam on mai mult ca adminii 1
CenzuraH Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Esti activ,nu prea faci probleme, pro din partea mea 1
addytsu Posted January 4, 2013 Report Posted January 4, 2013 Pro la fel da-mi pm cu nick si parola sa-ti fac adminul ,dar de proba o saptamana sa vad cum te descurci. Unde nu stii il intrebi pe d3liric ,pe mine ...decat sa va faceti de cap si sa umblati unde nu stiti mai bine intrebati ca o sa va ajutam ,nu e o rusine.
Alexaa Posted January 4, 2013 Author Report Posted January 4, 2013 da-mi add ma ady ca te-am bagat in lista
Recommended Posts