CalutzuSfant Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 Nume :eXe_AntyVarsta :16Gradul Dorit :AdminY!M :max_claudiu10Steam (ON/OFF) :offEsti in stare sa tii redirecte? :DaAti citit regulamentul? :DaOrele in care esti dispus sa stai pe server :Intre 14-16 19-24De cat timp joci pe server :1 an
PedoBear Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Pro de incurajare.Daca tii redirecte si esti mai activ mai mult ca sigur o sa ti se aprobe.
florin Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Nu stiu ce sa zic..........la 14 ani Steam of ::::......... nush ce sa zic la 14 ani eu nu aveam voie la SLOT si tu vrei Administrator?Ti redirecte???? Daca tii redirecte ai un pro de la mine /........... PACE!!!
addytsu Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Ba termina cu steamul tau ca nu e obligatoriu. Tine tu redirecte sa vad eu ! @ calu la fel ca ceilalti ,ai 14 ani ,pe mine mai acuzat mereu de cod ca si adminii au cod si nu stiu ce ...eu cred ca mai ai de invatat ,cand esti sigur pe tine poate o sa ai admin . http://forum.steams.ro/topic/1108-voturi-server/ pana atunci ajuta`ne cu un vot la cele 4 linkuri!
CalutzuSfant Posted March 8, 2013 Author Report Posted March 8, 2013 ba da nu am 14 ani de ce ziceti?
CalutzuSfant Posted March 8, 2013 Author Report Posted March 8, 2013 cand am facut cererea am scris 15 ani si pe 27 febr am facut 16
addytsu Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 degeaba ma ca nu stii comnezile si nic diferenta dintre skill si un codata asa ca nu meriti sa fi admin . Am nevoie de admini cu experienta si seriozitate nu de copii ,aici nu e gradinita!
CalutzuSfant Posted March 8, 2013 Author Report Posted March 8, 2013 spune mai pe direct ca nu se dau admine si nu mai cauta scuze ca nu am exp si nus ce...si aporpo comenzile care imi trebe le stiu si celelalte se gasesc pe netde cand am intrat pe sv asta cu nicku calusfant ai avut ceva cu mne....
addytsu Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Da ma m`am indragostit de tine ...Tie si lu reset nu vreau sa-ti dau ca sunteti copii...dau admine doar playerilor seriosi si cu experienta care stiu ce inseamna un codat nu sa injure pe sv cand un player e mai bun ca voi.
Recommended Posts