aKkaD Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Dupa cum spune si titlul, Caut detinator sau owner pentru serverul War3ft.Steams.Ro Nume: Varsta: Oras: Contact Y!M: Poti ajuta cu o donatie?: Cu ce donatie poti ajuta?: Ce vei face daca vei primi Detinator sau Owner? : Quote
r3set Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 Nume:r3set Varsta:16 Oras:Cluj-Napoca Contact Y!M:popioan1234@yahoo.com Poti face o donatie?:Nu Ce vei face daca primesti detinator?:Voi ajuta sv sa scape de toate lucrurile care il trag in jos Quote
Robeetytare Robeertytare Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 Nume: BomBoneLVarsta: 16Oras: iasi Contact Y!M: robeertytarePoti ajuta cu o donatie?: daCu ce donatie poti ajuta?: 3 euro Ce vei face daca vei primi Detinator sau Owner? : Voi ajuta sv pentru al mentine curat si plin de jucatori Quote
Zyyk. Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Nume: Zyyk.Varsta: 16Oras: BacauContact Y!M: messi_me_2010Poti ajuta cu o donatie?: DaCu ce donatie poti ajuta?: 5 euro/luna si boosturi saptamanaleCe vei face daca vei primi Detinator sau Owner? : Voi scapa sv de codati si voi fi cat mai activ. Quote
theangel Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Nume: LastSmokeVarsta: 15Oras: IasiContact Y!M: angel_alex_noname@yahoo.comPoti ajuta cu o donatie?: O fac de fiecare data cand am ocazia.Cu ce donatie poti ajuta?: Cu cat pot , dar o fac.Ce vei face daca vei primi Owner sau Detinator? : Voi scapa serverul de toti oameni inutil (nu bat apropouri), voi avea grija sa se respecte regulile , sa fie intelese odata pentru totdeauna , sa fie un joc placut , cum isi doreste orice jucator , adminii isi fac treaba ( scapa de codatii) deci nu-i nevoie sa ma chinui eu sa ii caut, totusi sunt si abuzuri de admin , si esti prea bun cu iei, ar trebui sa fii putin mai dur , toti merita o sansa , dar nu toti stiu sa se foloseasca de sansa aia , sau sa o aprecieze , stii cum lucrez eu , voi popula serverul si te asigur ca nu o sa-ti para rau. Scuze de "basmul" care l-am scris:d. Quote
Recommended Posts