razvanvanutzu Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Nume:{LeN}*FyLa^PaIn*Varsta:14 si jumatateGradul Dorit:AdministratorY!M:razvan_alin40Steam:offRedirecte: daAi citit regulamentul :daOrele in care esti dispus sa stai pe server:5-8 ,6-8 depinde acumaDe cat timp joci pe sv : 1 an am jucat si cu alt nick 1 Quote
fEnomEenn Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Eu iti spun contra...ai codnt pe forum activitate nexam pe server esti activ dar cca sa priment pro ai nevoie si de activitate pe forum si pe sv iimi pare rau ... Quote
addytsu Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 @ Fenomen ...nu esti in masura sa dai tu pro sau contra ...te rog frumos sa nu mi postezi! @ Am vazut ca esti activ pain ...vreau sa te mai vad putin si apoi o sa-ti spun parerea mea ..dai si tu voturi la sv te rog!! Quote
killer Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 am vazut ca esty activ pe sv ai PRO de la mne Quote
CenzuraH Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 1.Esti activ,dar cam increzut...2. Cand cineva imi cere pro pe server/mess dau garantat contra ! Quote
florin Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Ba da toti aveti 14 ani ?Da sti ce ai un PRO de la mine pt ca poti sa ti redirecte bv !!! PACE!!! Quote
Iordanescu Marian Vladut Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Contra!Addytzu gata frate cu adminele pe moca.Oricum sunt prea multi admini.S-a intre pe servar sa faca ore si mai discutam. Quote
Recommended Posts