Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume: Spike
Varsta : 17
Gradul Dorit : administrator
Y!M :spike.razvi
Steam (ON/OFF) : OFF
Esti in stare sa tii redirecte? : da
Ati citit regulamentul? : da
Orele in care esti dispus sa stai pe server : 5-7
De cat timp joci pe server : nu prea multe :( da o sa fiu cam nono-stop pe sv ian wikend si ian cursu saptamani 5-7 ore pe zi

Posted

"Ba" prietene eu l-am vazut pe server

Daca tu intri odata pe saptamana nu e problema mea :)
Nu mai comenta la decizia altuia

Poate el merita adminul mai mult decat tine

Sper ca te-ai lamurit

----------

M-am uitat pe gt si are atatea ore cat ai tu deci nu mai tot te agita

Posted

imi pare rau daca tu crezi asta despre mine ieu unul nu vreau sa ma laud la prieteni ca sunt dmin si  vrajeli din alea

eu joc foarte des pe server dar daca u nu mai vazut asta inseamna ca nu iti faci datoria ta de admin

si te rog sa nu te superi pe mn pt ce am scris dar ast e adevaru

Posted

Ioradanesc cam ar trbui sa alegi munca sau adminu decat sa strici locu de munca mai bn dati demisia de la admin dac tot zice lumea ca te vede o data pe saptamana eu nu team vazut deloc si chiar sunt pe sv ian ficare zi nu ca tine o data la saptamana ............

PACE!!!

daca team suparat cu ceva                                 ...................... mai musca odata :)

MULTUMESC PENTRU ASCULTARE !!!

Posted

Ba sunteti idioti? 

Florin ai un warn !!! la al 2-lea poti sa-ti dai demisia!

Micule ,cenzurat terminati ...Mucu are munca si poate inta doar in weekend ...e pr cu mn si am incredere in el ,cenzurat tu ai treburile tale si nu prea te-am vazut nici pe tine sapt asta asa ca va aflati in aceeasi oala. Ganditi inainte sa vorbiti. Bai corvette se vede ca ai 14 ani daca ii zici sa lase munca pt admin ,cand o sa fi la munca ai sa vezi cum sta treaba,dar mai ai de crescut. Eu am nevoie de admini exact ca el ,adica care isi doreste sa ajute sv chiar daca muncesc ca nu e asa usor sa muncesti si sa intri pe sv...unii dintre voi ziceti ca aveti scoala si nu puteti intra. Corvete chiar si tu saptamana asta ai cam lipsit asa ca nu vorbi ce nu trebuie! 

Nu mai comentati nimic,fiecare decide cum comenteaza ,doar pro si contra sa nu mai vad ceva in plus! si acum nu mai postati daca ati dat PRO sau CONTRA!

Posted

contra decat de 2 ori team vazut pe sv  

florin si fenomen si cenzurah cam rar pe sv in ultimul timp nuj dc comentati eu stau mai mt pe sv si nu lam vazut  

daca si u o sa fi lafel ca prieteni tai de activ mai bn laso balta cu adminu

si eu muncesc dar sunt si activ pe sv  voi nu lucrati si nu sunteti activi  asa ca mai bn voi vati da demisia din adminat