Sp1k3 Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Nume: SpikeVarsta : 17Gradul Dorit : administratorY!M :spike.razviSteam (ON/OFF) : OFFEsti in stare sa tii redirecte? : daAti citit regulamentul? : daOrele in care esti dispus sa stai pe server : 5-7De cat timp joci pe server : nu prea multe da o sa fiu cam nono-stop pe sv ian wikend si ian cursu saptamani 5-7 ore pe zi Quote
florin Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 de la mine ai un mare PRO team vazut pe sv si si am foarte mare iancredere ian tine suntem dintrun oras ne iantelegem bn:D Quote
Iordanescu Marian Vladut Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Contra!Nu te.am vazut macar o data pe servar. Quote
Iordanescu Marian Vladut Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Ba cenzurah,nu mai da "Pro"aiurea,unde l-ai vazut tu pe asta?Ca eu nu l-am vazut odata pe servar. Quote
CenzuraH Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 "Ba" prietene eu l-am vazut pe serverDaca tu intri odata pe saptamana nu e problema mea Nu mai comenta la decizia altuiaPoate el merita adminul mai mult decat tineSper ca te-ai lamurit ----------M-am uitat pe gt si are atatea ore cat ai tu deci nu mai tot te agita Quote
Iordanescu Marian Vladut Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Bai baiatule daca intru la saptama nu e problema taa!1.Eu sunt cu munca si din cauza asta intru rar pe servar.2.Pro-uri stii sa dai dar pe servar nu dai.3.Si inca ceva nu mai da pro anapoda. Quote
Sp1k3 Posted February 3, 2013 Author Report Posted February 3, 2013 imi pare rau daca tu crezi asta despre mine ieu unul nu vreau sa ma laud la prieteni ca sunt dmin si vrajeli din aleaeu joc foarte des pe server dar daca u nu mai vazut asta inseamna ca nu iti faci datoria ta de adminsi te rog sa nu te superi pe mn pt ce am scris dar ast e adevaru Quote
fEnomEenn Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 bai tu intri odate pe saptamana nu te-am vazut de locP.S spike are un pro Quote
Iordanescu Marian Vladut Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Si care e problema ta ca intru eu la saptamana?Intru cand vreau,fac ce vreau,si joc cand vreau:-@Si eu "pro" dau la cine merita. Quote
florin Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ioradanesc cam ar trbui sa alegi munca sau adminu decat sa strici locu de munca mai bn dati demisia de la admin dac tot zice lumea ca te vede o data pe saptamana eu nu team vazut deloc si chiar sunt pe sv ian ficare zi nu ca tine o data la saptamana ............ PACE!!! daca team suparat cu ceva ...................... mai musca odata MULTUMESC PENTRU ASCULTARE !!! Quote
Iordanescu Marian Vladut Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Bai baiatule ce ai zice daca mar musca mamica ta de ceva:DNu te intereseaza pe tine cand intru eu pe servar.Si mai invata si tu sa scrii. Quote
addytsu Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ba sunteti idioti? Florin ai un warn !!! la al 2-lea poti sa-ti dai demisia! Micule ,cenzurat terminati ...Mucu are munca si poate inta doar in weekend ...e pr cu mn si am incredere in el ,cenzurat tu ai treburile tale si nu prea te-am vazut nici pe tine sapt asta asa ca va aflati in aceeasi oala. Ganditi inainte sa vorbiti. Bai corvette se vede ca ai 14 ani daca ii zici sa lase munca pt admin ,cand o sa fi la munca ai sa vezi cum sta treaba,dar mai ai de crescut. Eu am nevoie de admini exact ca el ,adica care isi doreste sa ajute sv chiar daca muncesc ca nu e asa usor sa muncesti si sa intri pe sv...unii dintre voi ziceti ca aveti scoala si nu puteti intra. Corvete chiar si tu saptamana asta ai cam lipsit asa ca nu vorbi ce nu trebuie! Nu mai comentati nimic,fiecare decide cum comenteaza ,doar pro si contra sa nu mai vad ceva in plus! si acum nu mai postati daca ati dat PRO sau CONTRA! Quote
killer Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 contra decat de 2 ori team vazut pe sv florin si fenomen si cenzurah cam rar pe sv in ultimul timp nuj dc comentati eu stau mai mt pe sv si nu lam vazut daca si u o sa fi lafel ca prieteni tai de activ mai bn laso balta cu adminusi eu muncesc dar sunt si activ pe sv voi nu lucrati si nu sunteti activi asa ca mai bn voi vati da demisia din adminat Quote
Recommended Posts