iNf3rNo'HD Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Nume : eXe_iNf3rNoVarsta : 17 aniGradul Dorit : Las la aprecierea owneruluiY!M : buze.rullzSteam (ON/OFF) : momentan offEsti in stare sa tii redirecte? : Daca este necesar DaAti citit regulamentul? : DaOrele in care esti dispus sa stai pe server : Peste 5 ore [ am ceva timp liber ]De cat timp joci pe server : Pai 2/4 zile in total off topic : Pot fi activ si pe forum 2
florin Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 CONTRA dupa cum a spus adi sa zice dooar PRO si CONTRA PACE!!!
addytsu Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 De ce dai ma contra ? apropo tu nu mai posta aici ca nu mai esti admin. Din cate vad acest player a cerut ajutorul sa dea voturi serverului si a dat ,iar tu ii dai contra si ii dai pro pr tau care nici macar nu l`ai invatat sa dea voturi asa ca termina ,nu mai ai voie sa postezi! PRO...tine-o tot asa ...ai experienta in adminat? 1
iNf3rNo'HD Posted February 4, 2013 Author Report Posted February 4, 2013 De ce dai ma contra ? apropo tu nu mai posta aici ca nu mai esti admin. Din cate vad acest player a cerut ajutorul sa dea voturi serverului si a dat ,iar tu ii dai contra si ii dai pro pr tau care nici macar nu l`ai invatat sa dea voturi asa ca termina ,nu mai ai voie sa postezi! PRO...tine-o tot asa ...ai experienta in adminat?Da am mai adminat pe 2 servare 1
killer Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 pro de la mne este mai activ ca tne bai florine chiar daca nu este admin
addytsu Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 http://www.gametracker.com/server_info/82.78.122.132:27015/top_players/?query=exe&Search=Search ai abia 5 ore si 11 minute ,mai stai pana aduni 10 ore si o sa fi acceptat daca o ti tot asa
iNf3rNo'HD Posted February 5, 2013 Author Report Posted February 5, 2013 Puteam face usor mai mult de atatea , dar de luni am inceput munca si na plec la 7 si cv si ajung pe la 12 / 15 acasa . In fine va multumesc amandorura pentru pro-uri !
addytsu Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 Acceptat ...da-mi pm cu nick si pw sa-ti fac adminul!
Recommended Posts