fEnomEenn Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Nume :EkT - | kashu <3 fLy :xVarsta :16Gradul Dorit :administratorY!M :david.felician@yahoo.comSteam (ON/OFF) :off poate in curand onEsti in stare sa tii redirecte? :nuAti citit regulamentul? :daOrele in care esti dispus sa stai pe server :am amDe cat timp joci pe server :de vreo un anP.S : addytsu eu de aia nu am putut sa dau voturi si sa stau activ pe sv am avut scoala si in weekend am fost plecat Mustumes pt ascultare
addytsu Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 Si alti au munca ,scoala etc si tot isi gasesc timp o ora sau 2 sa intre
fEnomEenn Posted February 17, 2013 Author Report Posted February 17, 2013 nush eu ma joc dar admuii putini harti varza
addytsu Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 un jucator bun joaca pe orice harta si un admin care ii pasa de sv ...are grija de sv indiferent de ce harta e si de cati playeri sunt. Eu stateam si singur pe sv noaptea asa ca stai linistit cu asemenea gandire nu o sa primesti admin. Contra!
Recommended Posts