iNf3rNo'HD Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Nume : eXe_iNf3rNoVarsta : 17Gradul Dorit : AdministratorY!M : buze.rullzSteam (ON/OFF) : offEsti in stare sa tii redirecte? : Da , daca este nevoie Ati citit regulamentul? : DaOrele in care esti dispus sa stai pe server : Mult de la 3/4 ore ziDe cat timp joci pe server : http://www.gametracker.com/server_info/82.78.122.132:27015/top_players/?query=eXe_iNf3rNo&Search=Search off topic : Adi stiu ca eu ti-am spus sa-mi scoti adminul , dar avusesem o zii mai dificila ... Eu personal fie ca ma crezi sau nu chiar ador aceasta comunitate plus ca aici am legat multe prietenii , si chiar doresc sa o ajut . O seara/zi cat mai placuta 1
addytsu Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 amice tu ai gresit ,ai fact greseli ce nu le suport si vreau admini cu experienta ,seriosi si care stiu sa faca diferenta dintre un codat si skill
iNf3rNo'HD Posted February 26, 2013 Author Report Posted February 26, 2013 (edited) Da recunosc , dar n-am '' actionat '' ca spun asa , am intrebat Divergenta a fost atunci cu nuke2x2 cu votul , Mai dami o sansa , si ma voi revansa ! edit : Uite addy sa vezi ca am actionat corect cu votul pentru schimbarea harti , o parte din regulamentul sv-ului scris de alex : Regulament Admini1. Schimbarea hartii.1.1 NU aveti voie sa schimbati harta fara vot. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.1.2 NU bagati alta harta la vot decat in ultimele 10 minute sau doar daca este prea mica pentru numarul de playeri aflati pe server. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment. Edited February 27, 2013 by eXe_iNf3rNo
addytsu Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 fi iti mai dau o sansa ,daca mia gresesti nu vei mai avea parte de alta ...fi atent si unde nu stii intreaba. Da-mi pm cu nick si pass!
Recommended Posts