Alex_xD Posted July 21, 2012 Report Posted July 21, 2012 Mulţi dintre voi aţi întâlnit această eroare când vreţi să vă scrieţi parola de la admin sau când utilizaţi comanda password. Rezolvarea e uşoară dacă urmaţi cu exactitate ce scrie mai jos. NOTĂ*: CS-ul trebuie să fie închis în timp ce urmaţi aceşti paşi!!! Intraţi în directorul Counter-Strike/cstrike şi deschideţi fişierul config.cfg cu Notepad sau Wordpad. Căutaţi liniile în care scrie setinfo şi ştergeţi-le pe toate, cu excepţia liniilor în care scrie setinfo "_vgui_menus" "0/1" şi setinfo "lang" "ro/en/gb/etc.".Acum salvaţi fişierul, intraţi în CS şi nu o să mai aveţi probleme. Totuşi, dacă problema persistă, probabil aveţi config personal, iar în el aveţi multe linii setinfo, pe care vă sfătuiesc să le ştergeţi. Acest tutorial a fost creat în totalitate de mine pentru a ajuta jucătorii de pe steams care întâmpină această problemă. O zi bună tuturor. Edit: îl adaug ca „Lipicios” deoarece mulţi admini nu o sa mai vadă acest post şi când întâmpină această problemă să nu mai caute disperaţi rezolvarea.Ştiu că există şi pe alte forum-uri, dar eu l-am făcut de la mine din cap, nu l-am copiat :)/>, şi l-am făcut special pentru această comunitate. Quote
Recommended Posts