catalincata Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Nume :CatalinVarsta :17aniGradul Dorit :Moderator sau la alegerea voastraY!M :catalyncata2001Steam(ON/OFF) :OFFEsti in stare sa tii redirecte? :DaaAti citit regulamentul? : Daa cum sa nu il citesc 8-}Orele in care esti dispus sa stai pe server :Pai depinde cand vin de la scoala cam de la 13:00-16:30 iar Sambata de la 08:00 pana pe la 14:00De cat timp joci pe server : Eu joc pe server de vreo 21-22 de ore 1
Alexo Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Addytsu , vezi de ce le zic eu .. sa zica unde vor .. !!! EL A FOST ADMIN PE WAR3 si vrea admin pe war3 Multii nu stiu unde sa faca cere , si nimeresc sa faca la voi pe clasic asa ca inainte sa ma faci CHIOR , DEZVOLTATi CREIERUL DE NOB si dupa poti sa ma jignesti !!! Cata aici este pentru war3 http://forum.steams.ro/forum/330-war3ftsteamsro/
addytsu Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 daca esti asa de prost ca ei e clar. Din pacate pt tine macar am creier ,tu ai un singur neuron care si ala se zbate in tot capul si degeaba ca nici ala nu are loc la cat e de mic. Data viitoare invata playeri sa gaseasca sectiunea pt war3....daca nu gasesc inseamna ca nu merita admin!
Recommended Posts