@@DragMeToHell@@ Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Nume : @@DragMeToHell@@Varsta : 15 aniGradul Dorit : ModeratorY!M : [email protected]Steam (ON/OFF) : OFFEsti in stare sa tii redirecte? : Nu pot-(sunt pe Romtelecom)Ati citit regulamentul? : Da! Orele in care esti dispus sa stai pe server : 3-4 ore pe zi (poate mai mult, depinde)De cat timp joci pe server :3 luni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNf3rNo'HD Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Salut ! gametrackul arata : http://www.gametracker.com/server_info/82.78.122.132:27015/top_players/?query=%40%40DragMeToHell%40%40&Search=Search ca ai 6 ore si ceva , stai pana aduni 10 ore Eu unul spun PRO dar sa ai si activitate forum cum ar fii : voturi server , anuntarea de codati . O zi buna iti doresc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@DragMeToHell@@ Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 Ms pt Pro Da o sa incerc sa am si activitate.. joc de mult pe cs.steams.ro stiu ce se petrece pe sv, am jucat cu mai multe nickuri doar ca numai cu nick`ul asta am jucat cel mai serios.. si da o sa fac peste 10 ore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik3 Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 http://www.gametracker.com/server_info/82.78.122.132:27015/top_players/?query=%40%40DragMeToHell%40%40&Search=Search mai joaca pe server daca vrei Pro de la mine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@DragMeToHell@@ Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 Hei Mik3 si inferno in total am aproximativ 50 de ore... am jucat cu mai multe nickuri pe sv, cel mai mult cu {LeN}*VenoM*- http://www.gametracker.com/server_info/82.78.122.132:27015/top_players/?query=%7BLeN%7D*VenoM*&Search=Search ... Doar ca cu nick`ul asta (@@DragMeToHell@@) am jucat cel mai serios .. ok nu am nicio problema, va asigur ca o sa fac ore si pe asta numa` bine.. o zi buna !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 PRO dar ai experienta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 pro si de la mne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@DragMeToHell@@ Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 Ma talica, voi ce credeti ca eu dormii la facultate..?? ) Normal ca da!! Nu`i prima oara.. A da Vedeti ca pe mess nu pot sa intru cateva zile ca tre` sa`mi fac windos`ul. App ms la toti pt PRO :* 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@DragMeToHell@@ Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 A da.. scuzati`ma va rog ca n`am prea intrat pe cs.. Am avut un program incarcat pt 8 martie cu oamenii de aici .. In fine, intelegeti voi. Mersi ! :* 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 amice eu te intreb serios daca ai experienta in adminat ,daca esti serios ? multi ca tine zic ca au experienta si cand colo nici macar nu stiu sa bage parola la admin .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@DragMeToHell@@ Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Da ady.. sunt foarte serios in privinta asta. Chiar vreau sa ajut sv`ul.. Ca sa bagi parola la admin tre` sa scri in consola setinfo _pw si parola Si nu glumesc in privinta cu seriozitatea. Iti jur chiar vreau sa ajut sv`ul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
addytsu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 inteleg si RApha zicea ca stie si radea cand i`am zis ca unii nu stiu sa bage parola ,si aseara nu stia cumsa o bage ....si acum am auzit ca toti admini se plang de el ca nu stie sa admineze ca e la inceput ,si cand ma minte eu nu suport. Fie iti dau o sansa... Da`mi pm cu nick si pass!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts