Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume : @@DragMeToHell@@
Varsta : 15 ani
Gradul Dorit : Moderator
Y!M : liki.tm2013@yahoo.com
Steam (ON/OFF) : OFF
Esti in stare sa tii redirecte? : Nu pot-(sunt pe Romtelecom)
Ati citit regulamentul? : Da! 
Orele in care esti dispus sa stai pe server : 3-4 ore pe zi (poate mai mult, depinde)
De cat timp joci pe server :3 luni 

• Like 1
Posted

Ms pt Pro ;) Da o sa incerc sa am si activitate.. joc de mult pe cs.steams.ro ;) stiu ce se petrece pe sv, am jucat cu mai multe nickuri doar ca numai cu nick`ul asta am jucat cel mai serios.. si da o sa fac peste 10 ore :D

• Like 1
Posted

Hei Mik3 si inferno in total am aproximativ 50 de ore... am jucat cu mai multe nickuri pe sv, cel mai mult cu {LeN}*VenoM*-  http://www.gametracker.com/server_info/82.78.122.132:27015/top_players/?query=%7BLeN%7D*VenoM*&Search=Search ... Doar ca cu nick`ul asta (@@DragMeToHell@@) am jucat cel mai serios :D.. ok nu am nicio problema, va asigur ca o sa fac ore si pe asta :D

numa` bine.. o zi buna !!

Posted

Ma talica, voi ce credeti ca eu dormii la facultate..?? :)) Normal ca da!! Nu`i prima oara.. :o A da Vedeti ca  pe mess nu pot sa intru cateva zile ca tre` sa`mi fac windos`ul. App ms la toti pt PRO ;) :*

• Like 2
Posted

amice eu te intreb serios daca ai experienta in adminat ,daca esti serios ? multi ca tine zic ca au experienta si cand colo nici macar nu stiu sa bage parola la admin ....

• Like 1
Posted

Da ady.. sunt foarte serios in privinta asta. Chiar vreau sa ajut sv`ul.. Ca sa bagi parola la admin tre` sa scri in consola setinfo _pw si parola :D Si nu glumesc in privinta cu seriozitatea. Iti jur chiar vreau sa ajut sv`ul 

• Like 1
Posted

inteleg :) si RApha zicea ca stie si radea cand i`am zis ca unii nu stiu sa bage parola ,si aseara nu stia cumsa o bage ....si acum am auzit ca toti admini se plang de el ca nu stie sa admineze ca e la inceput ,si cand ma minte eu nu suport. Fie iti dau o sansa...

Da`mi pm cu nick si pass!!!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...