Jump to content

Cerere Admin

Ganja

Recommended Posts

Pentru cererile de admin lasati un reply  aici cu urmatorul model :

*Nick :

*Varsta ?:

*Steamid:

*Yahoo id:

*Ore acumulate pe server (minim 30 ore):

*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri )

Cerinte Obligatorii :

1.)  Nick-ul sa fie la fel ca cel de pe forum !

2.)  Bun simt si o gandire matura !

Dupa ce ati postat cererea de admin, asteptati un raspuns de la Administratorii serverului, nu dati sute de mii de reply-uri ca va sterg postul si va alegeti si cu 15 puncte de warn si nici nu mai primiti admin pe server vreodata ! Fara offtopic-uri , ai ceva de spus te duci la sectiunea "Discutii / Sugestii Server" sau o sectiune de pe forum ce-ti permite offtopic-ul !

*Nick :VREAUHASH
*Varsta ?:30
*Steamid:STEAM_0:1:15355985

*Yahoo id:vreauhash
*Ore acumulate pe server (minim 30 ore): cred ca am aproximativ 30
*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri ) minim de cunostinte!

Acceptat - am discutat in privat  !

Edited by Ganja
edit

*Nick :Alexo
*Varsta ?:Major
*Steamid:Am steam . am si  slot

*Yahoo id:Loko.Alexo
*Ore acumulate pe server (minim 30 ore):
*Experienta ca admin? :  Am experienta in  amx  

Acceptat - ti-am facut pe user-ul si pass-ul pe care aveai slot !

Edited by Ganja
edit

*Nick :Hug0

*Varsta?: 19

*Steamid: Nu am,dar o sa-mi iau

*Yahoo id:uks_aramis

*Ore acumulate pe sv(minim 30  ore): Am mai multe

*Exprienta ca admin: 6 ani si amx si adminmod

Doresc admin deoarece sunt activ pe sv si vreau sa elimin codatii care intra mai ales noaptea si nu sunt admini

Acceptat - Pm cu user si pass !

Edited by Ganja
edit

• 2 weeks later...

*Nick : MonL1su
*Varsta ?: 23 ani
*Steamid: Voi achizitiona steam in viitorul apropiat 

*Yahoo id: [email protected]
*Ore acumulate pe server (minim 30 ore): cu mult peste 30 de ore
*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri ) sunt sigur ca stiu sa fac diferenta intre un jucator cinstit si altul care foloseste aim, wall, etc. 

Joc counter pe acest server intr-un interval orar in care nu ma intalnesc cu niciun admin( 20:00 - uneori pana dimineata la 5), din pacate ma intalnesc cu foarte multi codati. Va multumesc anticipat! 

Respins - ai fost prins cu cod pe server ! Hugo, aici raspund doar eu , am modificat in asa fel ca sa nu mai fie nevoie sa dea admini pro sau contra !

Edited by Ganja

*Nick : MonL1su

*Varsta ?: 23 ani

*Steamid: Voi achizitiona steam in viitorul apropiat 

*Ore acumulate pe server (minim 30 ore): cu mult peste 30 de ore

*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri ) sunt sigur ca stiu sa fac diferenta intre un jucator cinstit si altul care foloseste aim, wall, etc. 

Joc counter pe acest server intr-un interval orar in care nu ma intalnesc cu niciun admin( 20:00 - uneori pana dimineata la 5), din pacate ma intalnesc cu foarte multi codati. Va multumesc anticipat! 

Respins - ai fost prins cu cod pe server ! Hugo, aici raspund doar eu , am modificat in asa fel ca sa nu mai fie nevoie sa dea admini pro sau contra !

Avand in vedere ca s-a clarificat treaba cu codurile cererea mea pentru admin ramane in picioare. Cred ca as fi de ajutor ca si admin, avand in vedere orele la care sunt activ pe server. Acum ramane la aprecierea ta! Multumesc anticipat! 

Avand in vedere ca s-a clarificat treaba cu codurile cererea mea pentru admin ramane in picioare. Cred ca as fi de ajutor ca si admin, avand in vedere orele la care sunt activ pe server. Acum ramane la aprecierea ta! Multumesc anticipat! 

Revin-o peste doua saptamani cu o noua cerere !

Nick: Adinutza

Varsta: 25

SteamID: Urmeaza sa achizitionez

YahooID: [email protected]

Ore acumulate pe server: peste 300

Experienta ca admin: Cunostinte de baza amx

Orele pe server s-au rarit in ultima perioada pentru ca sunt foarte multi codati pe server si nu pot sa gasesc niciun admin. Intru in general seara si nu gasesc niciun admin on iar serverul cu 2-3 codati permanent

Nick: Adinutza

Varsta: 25

SteamID: Urmeaza sa achizitionez

YahooID: [email protected]

Ore acumulate pe server: peste 300

Experienta ca admin: Cunostinte de baza amx

Orele pe server s-au rarit in ultima perioada pentru ca sunt foarte multi codati pe server si nu pot sa gasesc niciun admin. Intru in general seara si nu gasesc niciun admin on iar serverul cu 2-3 codati permanent

Cerere Acceptata - pm cu user si pass !

Recuperare admin 

*Varsta ?: Major 
*Steamid: LokoAlexo

*Yahoo id: Loko.Alexo
*Ore acumulate pe server (minim 30 ore): am 
*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri ) am 

Tu crezi ca  eu stau sa gasesc scuze ? Am 5 ani sa ma rog pentru un admin ti-am zis motivul acuma nu sunt  acasa si nu am acces la CS . Dar o sa iti dau poze   sa te convingi 

Recuperare admin 

*Varsta ?: Major 

*Steamid: LokoAlexo

*Yahoo id: Loko.Alexo

*Ore acumulate pe server (minim 30 ore): am 

*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri ) am 

Imi cer scz am avut probleme cu steam  daca dadeam record luam ban . + ca nu am dat banu permanent doar temporarar   :)

Respins - eu nu ma joc , hai sa fim seriosi motive d'astea deja sunt de rahat...cum sa-ti iei ban de la steam ca dai record ? , fii serios !

*Nick :GooDBoy
*Varsta ?:16 ani
*Steamid: nu am

*Ore acumulate pe server (minim 30 ore): nu am prea multe.. dar am vazut pe server. dak pot juca 2 ore pe zi.. si jok mult mai mult;) mai ales dak am si admin:))
*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri: stiu sa folosesc comenzile.. le stiu pe toate.. cam asta trebuie sa stie un admin.

*Nick :GooDBoy

*Varsta ?:16 ani

*Steamid: nu am

*Ore acumulate pe server (minim 30 ore): nu am prea multe.. dar am vazut pe server. dak pot juca 2 ore pe zi.. si jok mult mai mult;) mai ales dak am si admin:))

*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri: stiu sa folosesc comenzile.. le stiu pe toate.. cam asta trebuie sa stie un admin.

Acceptat, pm cu user si pass !

*Nick : int
*Varsta ?: 24
*Steamid: STEAM_0:1:20682883

*Yahoo id: killthedick
*Ore acumulate pe server (minim 30 ore): nu stiu exact dar am multe.. nu stiu cum pot vedea. am tot jucat cu nick sux, int, int1 nush exact depinde cum am nimerit dar o sa-l mentin doar pe asta "int"
*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri ) Dea lungul timpului am avut pe mai multe publice dar cu multi ani in urma, dar din 2008 m-am jucat doar pe GatherNetwork. Acolo am avut admin f mult timp dar am renuntat ca nu mai am asa mult timp liber si prefer sa ma joc forfun pe un server de gungame decat cu toti "copii are sufera" de acolo. Am fost pentru cateva luni si in ACTeam acolo. Consinder ca sunt matur si nu sufar de mine sau de pozitia in joc. Doar vreau sa ma asigur ca jocul se desfasoara corect, fara ca unii din noi sa aibe "avantaje" . In multe dimineti nu sunt admini online si stau cate 3-4 planse la rand ca sa iasa un codat din joc sau sa intre vreun admin sa-i dea ban.. dar de cele mai multe ori a iesit codatu singur.

Ah si am uitat sa specific, cunosc toate comenzile unui server

Multumesc anticipat

*Nick : int

*Varsta ?: 24

*Steamid: STEAM_0:1:20682883

*Yahoo id: killthedick

*Ore acumulate pe server (minim 30 ore): nu stiu exact dar am multe.. nu stiu cum pot vedea. am tot jucat cu nick sux, int, int1 nush exact depinde cum am nimerit dar o sa-l mentin doar pe asta "int"

*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri ) Dea lungul timpului am avut pe mai multe publice dar cu multi ani in urma, dar din 2008 m-am jucat doar pe GatherNetwork. Acolo am avut admin f mult timp dar am renuntat ca nu mai am asa mult timp liber si prefer sa ma joc forfun pe un server de gungame decat cu toti "copii are sufera" de acolo. Am fost pentru cateva luni si in ACTeam acolo. Consinder ca sunt matur si nu sufar de mine sau de pozitia in joc. Doar vreau sa ma asigur ca jocul se desfasoara corect, fara ca unii din noi sa aibe "avantaje" . In multe dimineti nu sunt admini online si stau cate 3-4 planse la rand ca sa iasa un codat din joc sau sa intre vreun admin sa-i dea ban.. dar de cele mai multe ori a iesit codatu singur.

Ah si am uitat sa specific, cunosc toate comenzile unui server

Multumesc anticipat

*Nick :Dragos (in realitate) si STOP(in joc)
*Varsta ?:16
*Steamid:nu am

*Yahoo id:[email protected]
*Ore acumulate pe server (minim 30 ore):nu stiu cate ore am dar am vazut pe server ca, daca stai 2 ore pe srv primesti admin
*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri )stiu tot ce trebuie sa stie un admin( comenzile)

*Nick :Dragos (in realitate) si STOP(in joc)

*Varsta ?:16

*Steamid:nu am

*Yahoo id:[email protected]

*Ore acumulate pe server (minim 30 ore):nu stiu cate ore am dar am vazut pe server ca, daca stai 2 ore pe srv primesti admin

*Experienta ca admin? : ( Nu aberati ca se vede pe server, fiti sinceri )stiu tot ce trebuie sa stie un admin( comenzile)